SVAKI DAN RADITE NEŠTO OD OVOGA, A POTPUNO JE POGREŠNO: Niste imali pojma!
Ribanje kupatila, Foto: Printscreen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

POGLEDAJTE

SVAKI DAN RADITE NEŠTO OD OVOGA, A POTPUNO JE POGREŠNO: Niste imali pojma!

Najefikasniji način da uklonite mrlju od crnog vina nije uz pomoć soli nego belog vina

Objavljeno:

Postoje i korisni (životni) trikovi koji vam zaista mogu pomoći da neke obaveze obavite brže i efikasnije, ali za neke od njih možda nikada niste čuli, a mi vam ih danas otkrivamo!

Pogrešno istiskujete pastu za zube Ako imate običaj da zarolate tubu kako biste izbacili i poslednji gram paste, grešite! Puno bolja metoda je uz pomoć ukosnice za kosu. Zakačite je na tubu i pomerajte kako trošite zubnu pastu.

Pogrešno ljuštite bananu Ako ste ikada gledali emisije s majmunima i primatima, onda ste možda primetili da majmuni bananu ljušte naopako, a to je i pravilan način.

Kako jedete pizzu? Pogrešan način je ako je jedete od vrha trougola, a pravilan ako je preklopite.

Kako čistite jagode? Kako najlakše i najbrže očistiti jagode od peteljki, a da pritom ne odrežete pola jagode? Jednostavno – uz pomoć slamke. Provucite slamku kroz dno jagode, tako da vrh izbije tamo gde je peteljka.

Rezanje lubenice Ako lubenicu režete na duge kriške, a zatim ih izdubite – onda to radite pogrešno! Najbolji način da izrežete lubenicu, a da pritom sačuvate sve njene prirodne sokove, je na manje kriške.

Mrlje od crnog vina Najefikasniji način da uklonite mrlju od crnog vina nije uz pomoć soli nego belog vina. Preko mrlje nakapajte belo vino i ostavite da se skroz osuši. Mrlja bi trebala u potpunosti nestati.

Brzo osušite lak za nokte Ako žurite negdje, a tek ste nalakirali nokte, najbrže ćete ih osušiti ako ih potopite u hladnu vodu, piše mogujatosama.rs.

Pogrešno čistite farmerke

Umesto da farmerke stalno perete u mašini, probajte da ih stavite u zp lock kesu i da ih zamrznete. Da, dobro ste pročitali.

Hladna temperatura će dezinfikovati vaš omiljeni par teksas farmerki, ali će ih takođe sačuvati od toga da prerano izblede.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.