OVO JE NAJZLOBNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Njega se i SAM ĐAVO PLAŠI, EVO KOLIKO ZAO UM IMA
Ilustracija, Foto: Azoor Photo Collection / Alamy / Alamy / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE NAJZLOBNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Njega se i SAM ĐAVO PLAŠI, EVO KOLIKO ZAO UM IMA

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova

Objavljeno: 08:12h

Svako ima zlu crtu u sebi, ali s nekim je znakovima to ipak izraženije i naglašenije. Ovo su četiri najzločestija horoskopska znaka.

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvetlije sja je njihova lukavost.

Lav – glavni diverzant

anđeo, đavo, anđeo i đavo, đavo i anđeo
foto: Profimedia

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli biti zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva, samo ga pregazi.

Devica – zli genije

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima.

(Espreso/ Nova.rs/Kristina Marković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.