OVO PIĆE IVANKA TRAMP PIJE SVAKO JUTRO GODINAMA: Daje REZULTATE koje ne možete ni zamisliti, SLIKE SU ŠOK
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

PAŽNJA

OVO PIĆE IVANKA TRAMP PIJE SVAKO JUTRO GODINAMA: Daje REZULTATE koje ne možete ni zamisliti, SLIKE SU ŠOK

Nije tajna da ćerka Donalda Trampa ulaže velike napore kako bi uvek izgledala sjajno

Objavljeno:

Često nas zanima kako izgleda jedan sasvim običan dan u svetu bogatih i slavnih, na koji način održavaju svoju liniju i šta jedu. Pa je tako Ivanka Tramp na Instagramu nedavno podelila fotografiju sa surfovanja u Kostariki, koja je privukla veliku pažnju. Naime, njeni fanovi su odmah primetili kako izgleda perfektno i zategnuto, zbog čega su je odmah i zasuli komplimentima.

A nije tajna da ćerka Donalda Trampa ulaže velike napore kako bi uvek izgledala sjajno.

Ivanka Tramp je majka troje dece. Budi se u pola šest ujutru kako bi meditirala, a dan uvek započinje sa velikom čašom vode s limunom, nakon koje sledi velika šolja kafe. Obično vežba kod kuće, kombinujući jogu, pilates i ples.

- Volim da ustanem pre dece da obavim sve što želim, a onda imam vremena da se potpuno fokusiram na njih. Meditacija je jedna od najvažnijih stvari koje radim svaki dan. Meditiram 20 minuta, dva puta dnevno. Ponekad propustim poslepodnevnu meditaciju, ali jutarnju nikad, rekla je jednom prilikom Ivanka.

Njen doručak se obično sastoji od grčkog jogurta i bobičastog voća ili ovsene kaše.

1 / 5 Foto: PreintScreen/ Instagram/ Ivanka Tramp

- Ako deca odaberu ovsenu kašu, izvadim razne vrste dodataka, poput čia semenki, bobičastog voća, semenki lana, cimeta, oraha i badema, a deci onda dam da ukrase svoju činiju kako žele.

Ivanka je za Eat This, Not That! priznala da se pre trudnoće loše hranila. Ugljene hidrate je jela tri puta dnevno, obično u obliku testenine ili pice. Sada sledi raznoliku i uravnoteženu ishranu i izbegava prerađene ugljene hidrate, a bira složene, kao što su celovite žitarice i ovas, prenosi The Daily Meal.

03:15

JA DA SAM NA TRAMPOVOM MESTU SASTAVILA BIH JE SA ZEMLJOM Poznata striptiz igračica o aferi Tramp: Nema toga kod stare garde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.