BAKA OTKRILA SASTOJAK KOJI DAJE MEKOĆU GIBANICI: Od sada ćete samo OVAJ RECEPT koristiti, NEMA UKUSNIJE
Gibanica na tanjiru, Foto: Bakina kuninja

topi se

BAKA OTKRILA SASTOJAK KOJI DAJE MEKOĆU GIBANICI: Od sada ćete samo OVAJ RECEPT koristiti, NEMA UKUSNIJE

Baka je otkrila da morate da je prelijete sa jednom smesom i biće sočna

Objavljeno:

Baka je podelila svoj recept za gibanicu koji morate da isprobate.

Toliko je dobra da će vam voda krenuti niz usta kada pročitate kako se sprema.

Baka je otkrila da morate da je prelijete sa jednom smesom i biće sočna.

Gibanica
foto: Bakina kuninja

Potrebno je:

500 gr gotovih kora

200 gr sira

250 ml mleka ili jogurta

malo ulja

1/2 praška za pecivo

Priprema:

Koru raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu koru i nju premazati uljem.

Gibanica
foto: Bakina kuninja

Skupljati je po širini među prstima praveći harmoniku. Ređati u podmazan pleh.

Gibanica
foto: Bakina kuninja

Sir izdrobiti, pa dodati malo ulja, prašak za pecivo jaja i mleko i sve izjednačiti.Preliti između presafijenih dela kora i ostatak odozgo.

Gibanica
foto: Bakina kuninja

Bonus video:

01:11

ZAMALO SVAĐA MEĐU SVEKRVAMA! Sunčicina gibanica podelila žiri, samo je JEDNA majka odbranila! Evo i zašto

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.