OVO SU 4 NAJVAŽNIJA DATUMA U JULU: Nekima će PLANETE pomrsiti konce, drugi će morati da stisnu KOČNICU sami
Kalendar, Foto: Profimedia

astro kutak

OVO SU 4 NAJVAŽNIJA DATUMA U JULU: Nekima će PLANETE pomrsiti konce, drugi će morati da stisnu KOČNICU sami

NAša sudbina je u našim rukama, ali nekada stvarno samo treba da se zapitamo da li planete imaju toliku moć

Objavljeno:

Do kraja meseca će se desiti neke jako važne astrološke tranzicije. Pogledajte koji datumi su u pitanju i koji znakovi će najviše profitirati od ovih tranzicija, a ima onih koji će biti na nezgodnom udaru.

Svi mi dirigujemo sopstvenom sudbinom, pitanje je šta ćemo uraditi sa onim što nam astrologija pruža. Nekada je ona signal da treba da nagazimo na kočnicu, drugi put da prosto treba da stisnemo gas do daske.

Ova 4 datuma će biti ključna do kraja jula:

Kalendar
foto: Profimedia

10.7. Mars prelazi u znak Device i donosi energiju racionalnog i razumnog sagledavanja situacije. Ovo najviše mogu iskoristiti ljudi rođeni u znaku Device, Bika i u znaku Jarca odnosno zemljani znaci uz podršku Jupitera koji tranzitira u znaku Bika. Ovo je savršen period da se sagledaju budući poslovni projekti posebno kada je u pitanju saradnja sa inostranstvom.

11.7. Merkur prelazi u znak Lava i donosi jednu potpuno novu energiju kada su u pitanju aspekti komunikacije. U ovom periodu važno je biti otvoren i iskren jer od toga zavisi dalji tok komunikacije i razgovori sa dragim ljudima. Ovaj Merkur se oseća veoma ponosno u ovom znaku i od nas traži da se suočimo sa našim ličnim pobedama koje nas mogu ponovo pozitivno pokrenuti.

Kalendar, April
foto: Profimedia

12.7. Osa čvorova menja svoj pravac, Severni čvor prelazi u znak Ovna a Južni čvor prelazi u znaku Vage. Ovo je tematika kojoj ćemo se baviti narednih godinu dana, koliko će biti aktivna osa ovih znakova. U ovom periodu najvažnije lekcije stižu za rođene u znaku Ovna i u znaku Vage. Ovnovi će morati da se suoče sa stabilnim emotivnim odlukama i radom na sebi a dok će Vage morati da nauče da se nose sa stvarima iz prošlosti i da rešavaju sve ono što su ostavili nedovršeno i neizrečeno.

23.7. Venera u znaku Lava prelazi u retrogradni hod, što donosi veoma nestabilne aspekte ljubavi za sve rođene u znaku Lava, Vodolije, Bika i Škorpije. Venera će biti retrogradna do 6. septembra i u tom periodu je jako važno da se ne vraćamo na probleme iz prošlosti posebno kada su u pitanju stabilne ljubavne veze. Osobe rođene u znaku Vodolije imaju potrebu da preispituju svoj odnosu ljubavi a Bikovi i Škorpije će biti u velikoj dilemi da li da nastave svoje ljubavne veze ili ne.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.