ISTRAŽIVANJA POKAZALA, MUŠKARCI VARAJU BAŠ OVAKVE ŽENE: Evo šta ih to čini NEZADOVOLJNIM u ljubavi
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

romanse

ISTRAŽIVANJA POKAZALA, MUŠKARCI VARAJU BAŠ OVAKVE ŽENE: Evo šta ih to čini NEZADOVOLJNIM u ljubavi

Najveći broj žena koje nisu zaposlene i koje su kao svoje zanimanje na sajtu navele „domaćica“ najčešće se upuštaju u ljubavne afere

Objavljeno:

Nezadovoljstvo, manjak lične satisfakcije ili potreba za osvetom – najčešći su razlozi zašto se pojedinci odlučuju za prevaru.

Novija istraživanja analizirala su razne apsekte života muškaraca i žena kako bi ustanovila koji su najčešći razlozi da se partneri upuste u romansu sa drugom osobom.

Britanski sajt za upoznavanje ljudi koji su u braku na osnovu 100.000 profila ustanovio je da postoji zajednički imenitelj kad je prevara u pitanju.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žene

Najveći broj žena koje nisu zaposlene i koje su kao svoje zanimanje na sajtu navele „domaćica“ najčešće se upuštaju u ljubavne afere.

Kristijan Grant, glavni čovek britanskog sajta, objasnio je da je želja žene za prevarom posledica osećaja odbačenosti i usamljenosti.

„Žena koja vara nije vođena arogancijom ili egom, već osećajem usamljenosti i nezadovoljstvom u braku. Žene koje su domaćice najveći deo svog radnog dana su usamljene. Njima je šlag na torti suprug koji ih ignoriše kad se vrati sa posla“, objasnio je Grant.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Muškarci

Kad su muškarci i prevara u pitanju, stvari su malo drugačije. Visoki, bogati i inteligentni češće varaju, i to samo zbog potrebe da zadovolje svoj ego.

„Oni žele sve ili barem misle da mogu da imaju sve. Oni žele preko hleba pogače, tačnije, i brak i ljubavnicu. Bogati muškarci uglavnom su skloniji ovakvim izletima u odnosu na ostale“, zaključuje Grant.

Ako pogledamo rezultate istraživanja, možemo slobodno da kažemo da je najgora kombinacija domaćica i bogataš.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.