NA OVAJ DATUM SE RAĐAJU SVE SAMI GENIJI: Ako vam je DETE rođeno u OVOM MESECU spremite ga za VELIKE POFDUHVATE
Kalendar, Foto: Profimedia

baš tad

NA OVAJ DATUM SE RAĐAJU SVE SAMI GENIJI: Ako vam je DETE rođeno u OVOM MESECU spremite ga za VELIKE POFDUHVATE

Saznajte da li ste među srećnicima koji su definitivno najinteligentniji ljudi na svetu

Objavljeno:

Nismo sigurni da postoji neka relevantna veza između ova dva podatka, ali je u svakom slučaju zabavno saznati kako stvari stoje! Istraživači su upotrebili podatke 1.000 dobitnika sa 10 različitih prestižnih nagrada kao što su Gremi, Oskar, Svetsko prvenstvo, Mišelinova zvezda, Pulicerova nagrada, Nobelova nagrada, Zlatni globus, Bukerova nagrada, Zlatna palma i Olimpijske igre.

Od 365 dana u godini, ispostavilo se da je datum koji je iznedrio najviše pobednika 30. april. Od 1.000 pobednika ili nominovanih u užem izboru, 11 je rođeno na ovaj datum, uključujući i oskarovku Kloris Ličman, jednu od najslavnijih glumica svih vremena. Tu su i reper Travis Skot, te glumice Gal Gadot i Kirsten Danst.

kalendar
foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

Drugi datum koji se povezuje sa osvajanjem prestižnih nagrada je još jedan aprilski dan - 27. april! Na ovaj dan rođeno je osam od 1. 000 pobednika ili nominovanih u užem krugu. To su primera radi pevačica Lizo, glumica Sali Hokins i dva kuvara sa Mišelinovom zvezdicom Lea Linster i Martin Berasategi.

Ovo su tri meseca u kome se rađaju najuspešniji ljudi:

April je definitivno mesec koji je dao najuspešnije dobitnike i nominovane - čak 99 njih je rođeno u ovom prolećno mesecu. To su primera radi oskarovka Ema Tompson, glumica Barbra Strejsend, Ema Votson, kraljica Viktorija i Viktorija Bekam, prenosi "The Sun".

Novembar je drugi najuspešniji mesec sa 94 pobednika i nominovanih rođenih u ovom mesecu, to su primera radi En Hatavej i Gordon Remzi. Sledi mart kao treći najuspešniji mesec sa 92 nagrađena koji su se rodili baš u njemu, a to su na primer i Maraja Keri i Kventin Tarantino.

Sudeći po ovom istraživanju februar je mesec u kome se najmanje rađaju pobednici velikih priznanja, pa je tako u februaru rođeno samo 58 pobednika i nominovanih. Iza njega je decembar kao drugi najmanje uspešan mesec sa 71 dobitnikom nagrada rođenim u datom periodu godine.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.