ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKO DA DOŽIVITE TROSTRUKI ORGAZAM: Evo šta radi DOK JE NA NJOJ, ZANEMEĆETE SKROZ
Lana Rouds, Foto: lanarhoades/Instagram

paŽnja

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKO DA DOŽIVITE TROSTRUKI ORGAZAM: Evo šta radi DOK JE NA NJOJ, ZANEMEĆETE SKROZ

Ona je čak otkrila i kako je ona uspela da unapredi ovu jednostavnu i za mnoge dosadnu, misionarsku pozu, kao bi doživela višestruke orgazme

Objavljeno: 11:13h

Lana Rouds, koja je u septmbru puni 27. godina važi za zvezdu u usponu kada su u pitanju filmovi za odrasle. Naime ovim poslom počela je da se bavi 2016. godine, a od tada je radila na velikom broju filmova, dok je za neke dobila i nagrade.

Iako mnogi misle da je ovakvu ženu teško zadovoljiti jer joj je s*ks profesija, a svakodnevno radi sa profesionalcima, ona je u jednoj emisiji otkrila da je upravo suprotno i da je ona veoma jednostavna kada je u pitanju s*ks.

- Moj pristup je veoma jednostavan, volim misionarski položaj, a najviše mi odgovara kada imam odnos sa mojim dečkom - kaže Lana.

Lana Rouds
foto: Printscreen/Instagram/lanarhoades

Ona je čak otkrila i kako je ona uspela da unapredi ovu jednostavnu i za mnoge dosadnu, misionarsku pozu, kao bi doživela višestruke orgazme.

Ona u toku misionarskog položaja, dok je njen dečko gore, snažno privlači kukove svog parnera, kako bi dublje osetila penetraciju.

- Naravno to ga dodatno uspaljuje, pa mi ga zabija dublje i jače. A ja to tako volim - otkrila je Lana.

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.