Oduševite goste super brzom kuglom od čokolade (RECEPT) (VIDEO)

MMM LAKO I UKUSNO

Oduševite goste super brzom kuglom od čokolade (RECEPT) (VIDEO)

Tajne velikih kuvara zapravo uopše nisu ni teške, ni tako dobro čuvane, ovo je najjednostavniji recept za desert koji će vas osvojiti ukusom, a i dekoracijom
Objavljeno: 10:34h

Imate iznenadne goste, i želite da pokažete umeće u kuhinji koje zapravo i nemate? Onda je ovaj recept kao stvoren za vas. Čokoladna kugla izgleda kao da je tek izašla iz najotmenijeg restorana, a potrebno vam je samo nekoliko minuta da je napravite. Efekat serviranje će ostaviti bez teksta sve vaše goste. Najbrži ručak koji ste do sada spremili: Piletina u zavodljivom balzamiko sosu (VIDEO)

Print Screen YouTube
Potrebna vam je mlečna čokolada, količina zavisi od toga koliko kugli želite da napravite. Rastopite čokoladu i sipajte je u dve okrugle činijice ili okolo malog balona da napravite loptu. Sa jedne starane istopite loptu da da napravite otvor. Da li ste i vi Lava kolač celog život pravili na pogrešan način? Ovako je lakše! (VIDEO) Na tanjir stavite kuglu sladoleda ili fila po želji, a preko toga voće, pa čokoladnu kuglu stavite preko, tako da otvor prekrije sladoled. Kada servirate gostima prelijte toplim karamel sosom ili otopljenom čokoladom da se kugla i sladoled blago otope i pomešaju. Najukusniji hleb sa spanaćem i artičokama - za samo 20 minuta! (RECEPT) (VIDEO) Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.