SVI TVRDE DA JE OVO NOVA DEVOJKA VIKTORA SAVIĆA: Fatalna i plava, poziraju kao pravi ljubavni par (FOTO)
Viktor Savić, Foto: Nebojša Mandić

Pročitajte

SVI TVRDE DA JE OVO NOVA DEVOJKA VIKTORA SAVIĆA: Fatalna i plava, poziraju kao pravi ljubavni par (FOTO)

Da li je ovo devojka Viktora Savića?

Objavljeno:

Ko je devojka Viktora Savića - možda je i najguglanije pitanje, kada je život zgodnog glumca u pitanju. Od kada se pojavio na malim ekranima, pa do danas, Viktor Savić osmehom osvaja srca ženske populacije, a njegovom šarmu čini se doprinosi i doza misterioznosti, koja prati njegov emotivni život.

Naime, već dugo glumac, čije su neuspele romanse bile medijski propraćene, naučivši lekciju, svoj emotivni život čuva od radoznalih pogleda, pa o tome ko je nova devojka Viktora Savića i da li je uopšte ima u medijima dugo nije bilo reči.

Ipak, kako brojni fanovi prate njegove društvene mreže, u svakoj devojci, sa kojom glumac objavi fotografiju, prepoznaju potencijalnu romansu. Tako je bilo i sada, kada je objavio fotografiju sa preslatkom, javnosti nepoznatom devojkom, uz opis "sanset sa porodicom".

Viktor Savić
foto: - Printscreen/Instagram/_njezz_

Nagađanja su odmah počela, a svi su se zapitali da li je reč o devojci, koju je glumac konačno predstavio porodici, kao svoju novu devojku, ili je reč o drugarici, koja je toliko dobar prijatelj da je postala deo one porodice, koju kroz život sami biramo.

Kako se na ovakva govorkanja glumac nije čak ni osvrnuo, ostaje da čekamo sledeći nagoveštaj u nadi da ćemo uskoro saznati da li je i koja lepotica osvojila njegovo srce.

03:27

ESPRESO TVITER : Viktor Savić

(Espreso/Story/Teodora Vuković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.