IZ DOSADE JE OBARBALA KOSU OVOM NAMIRNICOM IZ KUHINJE: Svi su u ŠOKU kako sada izgleda (VIDEO)
Žena se farba, Foto: Printscreen/Youtube/Stella Cini

čUDNO

IZ DOSADE JE OBARBALA KOSU OVOM NAMIRNICOM IZ KUHINJE: Svi su u ŠOKU kako sada izgleda (VIDEO)

Žena iskoristila cveklu da napravi farbu za kosu.

Objavljeno:

Devojka po imenu Stela Cini odlučila je da napravi male promene u svom izgledu, pa je tako usled viška slobodnog vremena došla na ideju da svoju kosu proba da oboji cveklom.

Iako se nije nadala nekim rezultatima, na kraju je bila i te kako iznenađena.

- Dosadno mi je, pa evo o čemu razmišljam, šta bi bilo da kosu obojim u ružičasto? Ne bilo kakvom bojom za kosu - nego cveklom - rekla je ona držeći cveklu u rukama. Onda je naseckala i skuvala cveklu, a potom je ubacila u blender, pa prebacila u posudu.

Stela je nakon toga stavila rukavice kako bi se osigurala da ne napravi previše nereda, doduše to nije baš pošlo po planu. Zatim je smesu nanela na svoju kratku, plavu kosu, a cvekla je kosi dala boju mnogo bolje nego što je očekivala.

- Ostaviću ovo na kosi satima jer tako piše na internetu. A onda ću se vratiti i pokazaću vam rezultat. Baš me zanima može li zaista cvekla obojiti kosu ne - rekla je.

Kad se vratila pred kameru, ispričala je o "čarobnom sastavu cvekle" i izgledala je ozbiljno šokirano što joj je kosa tako ružičasta. “To je kul boja i definitivno mi više nije dosadno”, priznala je Stela.

Ljudi u komentarima bili su šokirani baš onoliko koliko i sama Stela.

"Iskreno, u početku sam bila skeptična, ali jako je slatko", "Ne želiš da te kiša uhvati u beloj odeći", pisali su joj oni.

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.