EVO ŠTA SE DESI MUŠKARCIMA AKO UGASE SVETLO TOKOM SE*SA: To im je velika GREŠKA, nisu ni svesni...
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

EVO ŠTA SE DESI MUŠKARCIMA AKO UGASE SVETLO TOKOM SE*SA: To im je velika GREŠKA, nisu ni svesni...

Za pad libida postoji nekoliko razloga, a naučnici su odlučili da provere da li je povezan sa svetlom u sobi

Objavljeno:

Sve više muškaraca starijih od 40 godina pogađa nedostatak želje za intimnim odnosno. Za pad libida postoji nekoliko razloga, a naučnici su odlučili da provere da li je povezan sa svetlom u sobi. Ako je suditi prema rezultatima najnovijeg istraživanja, mnogi muškarci prave veliku grešku. U želji da naprave romantičnu atmosferu, prvo što im padne na pamet jeste da priguše svetla.

Ipak, ako žele da daju sve od sebe, to ne bi trebalo da rade. Svetlo, baš kao i ono dnevno, podiže nivo testosterona i može čak da utrostruči nivo užitka, pokazalo je najnovije istraživanje. Tim italijanskih naučnika sa Univerziteta u Sijeni ispitao je 38 muškaraca koji se bore sa nedostatkom želje za intimnim odnosom. Da bi se proverila teorija, muškarci su podeljeni u dve grupe.

Seks
foto: Profimedia

Kroz dve nedelje, jednu grupu muškaraca svako jutro su dovodili u prostoriju sa jakim svetlom. Nakon toga, izmeren im je nivo testosterona i uočeno je kako je znatno porastao u odnosu na drugu grupu muškaraca koji nisu bili izloženi jakom svetlu. Rezultati istraživanja predstavljeni su na godišnjoj konferenciji "European College of Neuropsychopharmacology (ECNP)" u Beču.

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.