SVE ŽENE SVETA TVRDE: Ako muškarac ima OVO, znajte da je BOG I BATINA U INTIMNIM ODNOSIMA
Ilustracija, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

paŽnja

SVE ŽENE SVETA TVRDE: Ako muškarac ima OVO, znajte da je BOG I BATINA U INTIMNIM ODNOSIMA

U istraživanju je učestvovalo oko 69 žena koje su bili slobodne, odnosno nisu bile ni u braku a ni u vezi

Objavljeno:

Istraživanje prošlosti žena u se*sualnom smislu pomoglo je da se utvrdi sa kakvim tipom muškaraca su imale najbolji intiman odnos.

U istraživanju je učestvovalo oko 69 žena koje su bili slobodne, odnosno nisu bile ni u braku a ni u vezi. Stručnjaci su smatrali da će žene koje su u vezi osećati veću obavezu da muškarcima "daju" dobru ocenu jer su u emotivnom odnosu sa njim. Ispitanice su 70 minuta odgovarala na pitanja o intimnom životu, a rezultati će vas sigurno iznenaditi.

Naime, prema podacima koji su kasnije dobijeni pokazano je da muškarci koji umeju da nasmeju žene su ujedno i oni sa kojima su imale najbolji intimni odnos.

Sa kakvim muškarcima su žene imale najbolji odnos

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia

Humor je važan za odnos zato što se partneri opuštaju i mogu mnogo više da uživaju. Osoba koja ima razvijen humor mnogo više je privlačna jednoj ženi, a opet to je karakteristika koju neko drugi teško može da oponaša. Opuštanje je bitno kako za lakšu komunikaciju tako i za bolji intimni život, prenose mediji.

Na drugom mestu je kreativnost. Ljudi koji znaju da prepričaju ono što su doživeli i prenesu pravi doživljaj moraju biti i kreativni, ali i i da imaju osećaj za vreme. Nije svako vreme, vreme za šalu. Takođe, muškarcima su privlačnije one žene koje se smeju njihovim pričama i šalama.

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.