POSTAVITE MUŠKARCU OVO PITANJE, AKO SE ZGADI ODMAH BEŽITE OD NJEGA: Nije vredan ni jedne SEKUNDE vašeg VREMENA
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

POSTAVITE MUŠKARCU OVO PITANJE, AKO SE ZGADI ODMAH BEŽITE OD NJEGA: Nije vredan ni jedne SEKUNDE vašeg VREMENA

Ovabezno postavite momku ovo pitanje na prvom dejtu

Objavljeno:

Prvi dejt nam služi da steknemo bolji uvid u osobu koja nam se dopada i da kroz priču i sijaset pitanja saznamo da li je upravo ona naša srodna duša. I dok se neki pripremaju za dejt i u džepu imaju spremna pitanja, ima i onih koji su potpuno spontani i prirodni.

Međutim, prema rečima stručnjaka za veze mlade Zamare (28) psihologija bi mogla da umeša svoje prste u sve to. Kako da saznate da vaš muškarac, potencijalna srodna duša, voli da kontroliše sve oko sebe, pa i vas. Jedno je kada neko brine o drugoj osobi, ali "kontrol frikovi" su nešto potpuno drugo.

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Vole da se o svemu pitaju, da oni vode igru u odnosu i nameću svoje ideale, želje, pravila... Prema rečima Zamare koju na društvenim mrežama prati skoro pola miliona ljudi, crvena zastavica kod muškarca kontrolora jeste gađenje na mačke.

Ukoliko imaju veoma snažnu negativnu rekaciju na ove kućne ljubimce, to znači da ne voli stvari (u ovom slučaju bića) koje ne mogu da kontrolišu. Inače, mačke su poznate kao nepredvidiva bića, ne mogu da se dresiraju i potpuno su drugačije od pasa. Međutim, ukoliko je reakcija muškarca na mačke normalna i nema ništa protiv njih, ali nije nešto previše oduševljen, mogao bi da prođe test.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.