OTKRIVENO KAKO JE METJU PERI DOBIO ULOGU ČENDLERA U "PRIJATELJIMA": Malo je falilo da IZMAKNE, 1 stvar ga SPASILA
Metju Peri, Foto: Profimedia

morate znati

OTKRIVENO KAKO JE METJU PERI DOBIO ULOGU ČENDLERA U "PRIJATELJIMA": Malo je falilo da IZMAKNE, 1 stvar ga SPASILA

Evo kakao je Metju Peri dobio ulogu Čendlera

Objavljeno:

Uloga mu je promenila život

Metju Peri, koji je nažalost preminuo u 55. godini , umalo je svojevremeno propustio da glumi Čendlera Binga iz "Prijatelja", koja mu je donela svetsku slavu. On se tog trenutka prisetio 2015. godina u emisiji voditelja Seta Majersa, piše People.

Po ovim ulogama ćemo pamtiti Metjua Perija

"Ovo se desilo u godini kada su "Prijatelji" snimani, ali ja nisam bio na tržištu zato što sam prihvatio posao na pilot projektu po imenu "LAX 2194", koji je bio o rukovaocima prtljagom na aerodromu u Los Anđelesu 2194", prisetio se tada Peri i nastavio:

Metju Peri
foto: Profimedia

"Tako da sam nosio futurističku košulju. I mali ljudi su igrali vanzemaljce u kojima sam morao da sredim prtljag vanzemaljaca i to je u osnovi bila predstava", naveo je Peri.

Dok je bio posvećen ulozi na projektu LAX 2194, prisetio se da je dobio scenario za "Prijatelje" i dodao: "Bilo je urnebesno i sjajno. Postojao je taj deo koji je bio savršen za mene i izluđivanje me je to što nisam mogao da se uzdignem zbog predstave rukovalaca prtljagom. Gubio sam razum."

Međutim, njegovi planovi su se promenili kada je izvršni direktor Foksa gledao LAX 2194 i nazvao ga "najgorom stvari koju smo ikada videli u životu".

On se prisetio izjave producenta: "On je slobodan. Možeš da ga angažuješ za svoju malu emisiju "Prijatelji kao mi" koja je onda postala "Prijatelji".

Peri je zajedno sa Dženifer Aniston, Dejvidom Švimerom, Metom LeBlankom, Kortni Koks i Lizom Kudrou ušao u legendu sa "Prijateljima", seriji koja je imala 10 sezona i trajala od 1994. do 2004. godine.

Bonus video: Al Dino gost na Aleksandrinom koncertu

00:36

Al Dino gost na Aleksandrinom koncertu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.