DŽENIFER ANISTON PROGOVORILA O PERIJEVOJ TRAGEDIJI: Ničega NIJE SVESNA, njene REČI raznele Metjuove RODITELJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

OGLASILA SE

DŽENIFER ANISTON PROGOVORILA O PERIJEVOJ TRAGEDIJI: Ničega NIJE SVESNA, njene REČI raznele Metjuove RODITELJE

Evo šta je Dženifer Aniston rekla o Metju Periju

Objavljeno:

Dženifer Aniston kaže da nije bila svesna emocionalnih previranja kroz koja je Metju Peri prolazio dok je davao svoje legendarne tekstove.

Zvezda Prijatelja Dženifer Aniston kaže da nije znala za količinu "anksioznosti i samomučenja" koju je Metju Peri izložio ispod fasade Čendlera Binga.

54-godišnja glumica koja je u sitkomu igrala bogatu devojku koja je postala odgovorna odrasla osoba priznala je da su emisije o okupljanju prijatelja otkrile određena otkrića o kojima nije imala pojma. Međutim, nove informacije premošćuju neke praznine. Zvezda Misterije ubistava rekla je u emisiji Todai: „Nisam razumeo nivo anksioznosti i samomučenja koji je bio nametnut Metjuu Periju, ako nije dobio taj smeh, i razaranje koje je osećao. " Kada se ansambl ponovo okupio prvi put posle 17 godina, 54-godišnji glumac koji je tumačio Čendlera Binga u sitkomu otkrio je pritiske kroz koje je sebe izlagao.

Ako je imao navodnu šalu koja nije izazvala smeh kod publike kojoj se nadao, priznao je da bi „pao u konvulzije“. „Meni sam se osećao kao da ću umreti ako se oni ne smeju i nije zdravo, sigurno", rekao je na Prijatelji: Reunion.

"Da se ​​nisam nasmejao koliko sam trebao da dobijem, poludeo bih." Liza Fibi Bafej, Liza Kudrou, izrazila je iznenađenje zbog primedbi tokom emisije, koja je emitovana 2021. godine, rekavši: „Nisi nam to tada rekao. Dženifer je u drugom delu svog intervjua Todai rekla da su ona i kolega Dejvid Švimer, koji je igrao Rosa Gelera, bili u romantičnoj vezi. Rekla je: „Mislim da je bilo nečega u neuzvraćenoj ljubavi“, rekla je. „Mislim da smo se David i ja voleli – volimo se i dan-danas – tako da mislim da ima nešto što ima veze sa tim. "

Metju Peri
foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

„I ulagali ste u nešto što je bilo veoma povezano: ono što nikada niste mogli da imate ili onu sa kojom ste želeli da budete, ali nisu mogli da se slože. To se dogodilo oko dve godine pre Metjuove smrti – nakon što je zvezda pronađena bez svesti u hidromasažnoj kadi u 54. godini. Pored stresa koji je imao kada je isporučivao šale, Metju je otvoreno podelio svoju borbu sa zloupotrebom droga. U 49. godini, tvrdio je da se predozirao opioidima, što je, kako je rekao, izazvalo njegovo pucanje debelog creva.

Uprkos tome što su lekari rekli porodici da je njegovo preživljavanje procenjeno na samo 2%, on je živeo i krenuo na put ka oporavku. Problem sa drogom postao je toliki teret da nije mogao čak ni da gleda reprize Prijatelja. Rekao je da se obavezao na pet drugih talentovanih glumaca na setu da ne budu "trošeni" dok rade.

„Imao sam previše poštovanja prema petoro ljudi sa kojima sam radio. Tako da nikada nisam bio izgubljen dok sam radio."

Bonus video: Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.