GLUMICE SERIJE "PRIJATELJI" SE OGLASILE POVODOM SRMTI ČUVENOG ČENDLERA: Zbog 1 REČENICE ceo svet je u SUZAMA
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

GLUMICE SERIJE "PRIJATELJI" SE OGLASILE POVODOM SRMTI ČUVENOG ČENDLERA: Zbog 1 REČENICE ceo svet je u SUZAMA

Koleke iz serije se opraštaju od glumca

Objavljeno:

Poznati glumac preminuo je tokom prošle noći u svom đakuziju.

Kolege Iiz serije "Prijatelj",i Megi Viler i Morgan Ferčajld sećaju se Metjua Perija po radosti koju je „doneo mnogima“ nakon njegove „šok“ smrti u dobi od 54 godine. Glumac, koji je postao superzvezda glumeći smešnog čoveka Čendlera Binga tokom 10 sezona američke hit komedije Prijatelji, umro je nakon što se očigledno utopio u svojoj kući u Los Anđelesu, izvestile su američke kuće. „Kakav gubitak“, napisao je Viler na slici para.

„Nedostajaćeš svetu Metju Peri. Radost koju ste doneli mnogima u svom prekratkom životu će živeti.

„Osećam se veoma blagosloveno svakim kreativnim trenutkom koji smo podelili.

U međuvremenu, Ferčajld, koja je glumila Perijevu majku na ekranu i spisateljicu erotskih romana Noru Bing, rekla je na Tviteru: „Slomljena sam srca zbog prerane smrti mog ’sina’, Metjua Perija. 73-godišnja američka glumica je dodala: „Gubitak tako briljantnog mladog glumca je šok.

„Šaljem ljubav i saučešće njegovim prijateljima i porodici, posebno njegovom tati, Džonu Benetu Periju, sa kojim sam radio na Flamingo putu i ​​Falcon Crestu.

Peri, koji je nominovan za Emi za ulogu u filmu Prijatelji, glumio je zajedno sa Dženifer Aniston, Metom LeBlanom, Lizom Kudrou, Dejvidom Švimerom i Kortni Koks – koja je igrala Perijevu suprugu na ekranu Moniku Geler.

Glumci su se ponovo okupili na ekranu prvi put 2021. godine nakon što je serija završila svoj proslavljeni 10-godišnji niz 2004. godine, postavši fenomen pop kulture.

Perijev drugi značajni TV rad uključuje kratkotrajni Studio 60 On The Sunset Strip, koji je napisao kreator Vest Vinga Aaron Sorkin, dok je takođe glumio u nekoliko filmova, uključujući Fools Rush In, pored Salme Haiek i njegovog oca Džona.

Bonus video: Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

(Espreso/Standrd.co)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.