EFIKASAN TRIK ZA SKIDANJE FLEKA SA LAVABOA I KADE: Potrebna su vam samo 2 sastojka da vam kupatilo ponovo ZABLISTA
Kupatilo, Foto: Profimedia

obavezno probajte

EFIKASAN TRIK ZA SKIDANJE FLEKA SA LAVABOA I KADE: Potrebna su vam samo 2 sastojka da vam kupatilo ponovo ZABLISTA

Ukoliko vam kaplje slavina iznad kade, tuš kabine ili lavaboa, neminovno je da će se u nekom trenutku oko odvoda pojaviti ružne žute mrlje

Objavljeno:

Iako postoje specijalizovana sredstva za uklanjanje fleka sa sanitarija, ona su često skupa i nemamo ih uvek u kući. Ali, to ne znači da bi ružna žuta mrlja trebalo da stoji danima i kvari vam raspoloženje svaki put kad uđete u kupatilo i bacite pogled na kadu ili labavo.

Buđ, Ribanje kupatila, Kupatilo
foto: Profimedia

Pokušajte da napravite ovo prirodno sredstvo i bićete oduševljeni efektom.Sve što vam je potrebno su dva sastojka koje sigurno imate u vašoj kuhinji. U pitanju su sirće i so.

Prvo uzmite 100 ml sirćeta i sipajte ga u posudu, a zatim u njega dodajte so. Količina soli treba da bude jedna supena kašika na 50 ml sirćeta.

Zagrejte do temperature od 70 stepeni. Zatim vam je potrebna mekana tkanina na koju ćete staviti rastvor i obrisati fleke. Ostavite tako kadu nekih 15-20 minuta, a potom isperite vodom.

Uz pomoć ove smese ukloniće se i najtvrdokornije fleke, a vaše kupatilo će izgledati kao novo.

Bonus video

01:25

EVO KAKO PREPOZNATI NAJSLAĐU LUBENICU! Uzgajivač otkrio genijalan trik koji malo ko zna SA OVIM METODAMA NIKADA NEĆETE POGREŠITI

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.