POGREBNICI OTKRILI KAKO JE IZGLEDALO TELO MERLIN MONRO POSLE SMRTI: Ono što su VIDELI na njemu ŠOKIRALO je sve
Merlin Monro, Foto: Print Screen Youtube/Jael Victoria

paŽnja

POGREBNICI OTKRILI KAKO JE IZGLEDALO TELO MERLIN MONRO POSLE SMRTI: Ono što su VIDELI na njemu ŠOKIRALO je sve

Organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu, otkrio je jezive detalje o stanju glumice kada je umrla

Objavljeno:

Najlepša žena na svetu pronađena je mrtva u svojoj kući u Los Anđelesu 5. avgusta 1962. godine. Smrt Merilin Monro i dalje je misterija broj 1, zbog čega decenijama vladaju raznorazne teorije zavere. Otkako čuvene lepotice nema, isplivali su mnogi detalji. Kao uzrok smrti policija je navela predroziranje barbituratom. Reč je o lekovima koji su do devedesetih godina prošlog veka bili široko rasprostanjeni i često korišćeni za anksioznost, napade i nesanicu.

U slučajevima predoziranja, a to može da se dogodi i uzimanjem male količine, barbiturati mogu da dovedu do kome, oštećenja mozga i drugih organa ili čak smrti tokom respiratorne insuficijencije. Znaci predoziranja ovim sedativom mogu da uključuju plitko disanje, usporene reakcije, tešku omamljenost, pojačano znojenje, delirijum, zastoj srca, komu i smrt.

Merilin Monro imala je samo 36 godina kada je preminula. Javnost je saznala da je glumica sebi oduzela život tako što je popila preveliku dozu leka za smirenje, ali su mnogi isticali da je samoubistvo bilo namešteno. Organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu, otkrio je jezive detalje o stanju glumice kada je umrla.

Telo puno ljubičastih mrlja

Merlin Monro
foto: Profimedia

Alen Abot i Ron Hast, koji su napisali knjigu, istakli su da se sećaju da ih je policija zvala da dođu u kuću slavne glumice. Abot je objasnio da je telo Merilin Monro bilo puno ljubičastih mrlja. "Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled", prisetio se pogrebnik i dodao:

"Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao", rekao je i dodao da je bilo vidljivo da kosu neko vreme nije farbala, jer se nazirao smeđi izrastak.

Merlin Monro
foto: Profimedia

"Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni", dodao je pogrebnik. Prema rečima Abota, među njenim stvarima su pronašli i lažne grudi, ali nisu ih koristili kod pripreme pokojnice, već su njen grudnjak ispunili vatom.

Podsetimo, Merilin je pronađena gola na krevetu sa svilenim čaršavima i rukom zgrčenom na telefonu. Iako je autopsija pokazala da je čuvena plavuša umrla od trovanja barbituratima, po navodima forenzičara Sirila Vehta, ova smrt predstavlja jednu od većih misterija o kojoj verovatno nikada nećemo znati pravu istinu.

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.