JOVANA MEMEDOVIĆA PITALI KAKO SPASITI STADA OD ŠAKALA, ON DAO BRUTALAN ODGOVOR: Ovo mu NIJEDAN SRBIN neće OPROSTITI
Jovan Memedović, Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

OBRATITE PAŽNJU

JOVANA MEMEDOVIĆA PITALI KAKO SPASITI STADA OD ŠAKALA, ON DAO BRUTALAN ODGOVOR: Ovo mu NIJEDAN SRBIN neće OPROSTITI

Jedan zabrinuti građanin upituo je pitanje kako se zaštiti od predatora i Jovanu Memedoviću, dokazanom ljubitelju prirode i životinja, a on je imao konkretan odgovor

Objavljeno: 08:01h

Prethodnih dana Srbiju je obišla vest o ekspanziji šakala u zlatiborskim šumama, ali problem sa ovim divljim zverima očigledno imaju i stanovnici ostalih delova Srbije.

Jedan zabrinuti građanin upituo je pitanje kako se zaštiti od predatora i Jovanu Memedoviću, dokazanom ljubitelju prirode i životinja, a on je imao konkretan odgovor.

- Naravno da postoji rešenje, sve može da se reši i bez trovanja. Lov reguliše populaciju štetočina, ali evo par boljih rešenja, ali za naš narod naizgled mnogo težih. Uklanjanje postojećih i prestanak stvaranja novih divljih deponija , jer to privlači šakale bliže selu i stadu, napisao je Jovan Memedović na svojoj facebook stranici Sasvim prirodno.

Šakal
foto: Printscreen/Youtube/ RTS Beogradska hronika Jutarnji program

On je dodao da je takođe jedno od rešenja za suzbijanje štetočina i sterilizacija, kao i odgovrono vlasništvo pasa.

- Ne možete baciti psa između dva sela, a ne očekivati da se čopor istih pojavi kod ovaca. Pastiri i psi čuvari su takođe neophodni, ali malo ko danas želi ovim da se bavi, a psi su na kratkom lancu. Jedno od rešenja bilo bi i postavljanje električnih ograda, takozvane pastirice, napisao je Memedović na facebook stranici.

03:03

SRPSKI VUK SA VOL STRITA ŠOKIRAO: Masovna ubistva nemaju veze sa mentalnim zdravljem, igricama i kriminalom, VEĆ SAMO SA OVIM!

(Espreso/lepote Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.