MOMAK OSTAVIO DEVOJKU ZBOG PARA U SRED INFLACIJE: Njegov RAZLOG razbesneo celu SRBIJU
Ilustracija, Foto: Profimedia

nema ni u serijama

MOMAK OSTAVIO DEVOJKU ZBOG PARA U SRED INFLACIJE: Njegov RAZLOG razbesneo celu SRBIJU

Jedan Srbin ostavio je devojku zbog novca, a njegov razlog razbesneo je celu Srbiju

Objavljeno:

Jedan Srbin odlučio je da raskine sa devojkom zbog novca..

Jedan Srbin odlučio se na drastičnu odluku nakon što nije mogao da se izbori sa finansijskim pritiscima. Raskinuo je sa devojkom... Kako je rekao, ljubav ga je koštala i ne nije mislio metaforički, nego doslovno. Izlasci, restorani, pokloni - sve mu je to "došlo" glave, tačnije novčanika.

"Ljubav u doba inflacije?", postavio je ostalim kornisnicima popularnog foruma ovo pitanje, a zatim nastavio sa objašnjenjem svoje priče.

"Do leta ove godine bio sam sam neke dve i nešto godine, i onda sam našao devojku, rekoh bilo je i vreme, a onda je normalno krenulo onako s početka kako i dolikuje - izađi na dejt ovde pa izađi tamo, sedni na piće, ručak, izađi na večeru, ajmo u bioskop, ajmo uveče negde na kej, bilo je tu i izleta, i tako ja shvatim na kraju meseca sine, ala' ovo košta jer logično 90-95% sam pokrio ja, kako dolikuje... Naravno i ona se uvek stavljala na raspolaganje, ali ipak gledaš da budeš galantan, naročito u tom početku... Shvatio sam da i nemam baš finansijski komfor da jednoj devojci pružim onako korektan ugođaj, ne mislim sad da joj ugađam bog zna čime, ali ono redovno da je izvedem tu i tamo jer na kraju meseca svega par izlazaka mi ispadnu priličan izdatak koji potire neke druge mere štednje. I raskinuo sam, znam da zvuči glupo, i raskinuo sam uz neki levi razlog ali me je bilo sramota nekako, a moram priznati i strah da neću moći sebi da pokrijem neka zadovoljstva", glasila je njegova ispovest.

Plakanje, Žena plače, Tužna žena, Tuga, Depresija, Raskid, Razvod, Slomljeno srce
foto: Profimedia

Ubrzo su usledili komentari ostalih korisnika, ne u potpunosti dobronakloni. Osudli su njegov razlog raskida i većina je smatrali da je razlog čudan i pomalo glup.

"O, Bože. Samo zbog toga si raskinuo? Komunikacione veštine 0. Moj savet je da prvo poradiš na tome, pa na finansijama...", "Realno - glupo jer si raskinuo. I glupo jer si sebi stvorio osećaj da si pokretni bankomat, "Ne dolikuje da 95% uvek plaćaš ti", bili su samo neki od komentara.

"Ne morate stalno da jedete napolju, ići u bioskop i slično. Idite recimo jednom mesečno na neku večericu, ostalo pretvori u romantiku kod kuće. Spremite klopu ili kokice zajedno, gledajte zajedno neki film na kompu ili TV-u zavaljeni na kuču, zagrljeni", posavetovao ga je jedan korisnik. Drugi je dodao da je zimi najlakše uštedeti.

"Nije tačno da pare nisu bitne, al’ ovo što si uradio je preglupo. Ja sam npr. ultra tradicionalna devojka i bilo bi mi savršeno okej da dečko svaki put plati, ali može nekad da me izvede na besplatnu izložbu ili parče pice. Ne mora sve što se radi da bude skupo i najzabavnije mi je bilo kad nisam imala ništa osim bedne plate i 'siromašnog' dečka", napisla je jedna Srpkinja na kraju.

Bonus video: DO ODRICANJA DOLAZI KADA JE DETE NASILNO PREMA RODITELJIMA Psiholog analizirao posledice odvajanja: To je izazovno za obe strane

00:51

DO ODRICANJA DOLAZI KADA JE DETE NASILNO PREMA RODITELJIMA Psiholog analizirao posledice odvajanja: To je izazovno za obe strane

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.