RECEPT ČUVENE GORICE NEŠOVIĆ POKRENUO LAVINU BOLA I TUGE: Njena drugarica je pronašla ovu prepisku i JAVNO PODELILA
Gorica Nešović, Foto: Print Screen Youtube/Zenska Tv

KIDA SRCE

RECEPT ČUVENE GORICE NEŠOVIĆ POKRENUO LAVINU BOLA I TUGE: Njena drugarica je pronašla ovu prepisku i JAVNO PODELILA

"Nije trebalo da vršljam po kompjuteru. Samo me zaskočila tuga."

Objavljeno:

Uspomene mnogo znači, ali ima onih koji bude neopisivu tugu, jer sećaju na drage ljude koji više nisu sa nama. Uspomene mogu da budu i naizgled samo sitnice, ali nema malih stavri kada su u pitanju oni koje volimo.

Književnica Jelica Greganović objavila je na Fejsbuku prepisku sa svojom prijateljicom i čuvenom novinarkom i voditeljkom Goricom Nešović, koja je preminula 2022. godine nakon borbe sa dijabetesom.

Gorica Nešović
Gorica Nešovićfoto: Printskrin: TV Nova S

"Nije trebalo da vršljam po kompjuteru. Samo me zaskočila tuga. Vama recept posan, a meni šmrcanje i neverovanje modela “doveka”. Eh, Mala…Najbolja", napisala je Jelica Greganović.

Gorica Nešović je kroz svoj rad na televiziji i radio, pokazala svima koliko su sitnice ili sve ono što zovemo ovom rečju, važno u životu. Umela je da u naizgled običnim, svakodnevnim situacijama pronađe ugao koji drugima beži iz vida.

Recept koji je Gorica Nešović poslala Jelici Greganović, a koji ona pažljivo čuva glasi: "Ostaviti bar pola sata u frižideru pa tek onda oblikovati.

(Potrebno je) 350 g mlevene plazme, 150 ml soka od pomorandže, kesica vanil šećera, dve kašike džema od kajsije, kašika meda, rebro čokolade, a može i više (ili naredndati ili istopiti), naredana korica pomorandže".

"Hvala, mala, evo prepisala...", odgovorila joj je književnica koja često piše o svojoj prijateljic.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.