NAJBOLJI NAČIN DA OKITITE JELKU KAKO BI SREĆA UŠLA U VAŠ DOM: Pratite ova pravila i uživajte u IZOBILJU cele godine
Jelka, Foto: PrintScreen/ TikTok/ brettbratt359

verovanje

NAJBOLJI NAČIN DA OKITITE JELKU KAKO BI SREĆA UŠLA U VAŠ DOM: Pratite ova pravila i uživajte u IZOBILJU cele godine

Kada područje novca ima pravu energiju, vaš dom ili kancelarija može da privuče i zadrži energiju bogatstva i novca

Objavljeno:

To će se svakako odraziti na vaš život, pa pokušajte da primenite sledeće savete.

Feng šui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i pruža čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili kancelarije u oblasti novca treba da izražava ove elemente.

Osam koraka da dobro iskoristite ove elemente u oblasti novca:

1. Donesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su crassula, srećni bambus i biljke koje prečišćavaju vazduh, ili bilo koju biljku koja je snažna i koja će uspevati uz prirodno svetlo u tom području.

Ukrasi
foto: Printscreen/RTS

2. Karakteristika vode, ogledala ili slike vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete da postavite i celu fontanu u zoni novca, biće to odličan feng šui. Ogledala su odlična za oblast novca, a lako možete okačiti sliku prelepog vodopada, jezera itd. Uverite se da je voda čista i da teče.

(Možda ste primetili da sve više radnji, čak i kod nas, postavljaju ogledala tako da stvaraju odraz kase. Poreklo ovoga nalazimo u feng šui teoriji. Ogledalo simbolično udvostručuje količinu novca koja ulazi i tako donosi pozitivnu energiju koja privlači veće bogatstvo.Takođe u prodavnicama se ogledala koriste za optičko povećanje količine robe na policama, što ima sličan efekat kao ogledalo pored blagajne)

3. Naglasite specifične oblike u ovoj oblasti. Svaki feng šui element je izražen u određenim oblicima, tako da do željene energije možete doći oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadrat (zemlja), talasasti (voda). To mogu biti šare, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju ovom području.

Ukrasi
foto: Espreso

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila doneće dobru energiju drveta, takođe, možete okačiti slike sa zanimljivim kopnenim formacijama, od peščane plaže do planina i kanjona koji će predstavljati zemljište.

5. Izaberite najbolje feng shui boje za ukrašavanje oblasti novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

6. Ukrasite prostor slikama koje prikazuju ili simbolizuju obilje. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja za vas predstavlja obilje i raskoš.

7. Razmislite o klasičnim feng šui dekoracijama, samo budite sigurni da se uklapaju u unutrašnjost i da zaista idu uz vas. Ako ste jedan od onih koji vole istočnjačku mudrost, meditaciju ili jogu, u svoj dom možete doneti blagostanje i mir postavljanjem statue anđela, božanstva, sveca ili duhovnog učitelja… Osim što ćete uneti mir i spokoj doma, ove „svete“ statue dobro idu uz gotovo sve enterijere.

Ukrasi
foto: Espreso

8. Uvek održavajte energiju svežom i živom koristeći prijatne prirodne mirise, sveže cveće (bambus, crassula, orhideja, ljubičica) i nekoliko sveća. Dobro osvetljen prostor i puštanje umirujuće muzike s vremena na vreme su veliki aktivatori dobre energije, piše Mojenterijer.rs.

Zapamtite da su sveće među najmoćnijim Feng-Shui „lekovima“. Osvetljenje svećama će sigurno podići energiju u svakom prostoru. Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja ispuniće prostor sjajnom energijom, a kvalitetan svećnjak simbolizuje dug život.

BONUS VIDEO

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

(Espreso/magazin.novosti/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.