DOBRO SE ZAGLEDAJTE U GRUDI VAŠE PARTNERKE I SAZNAJTE DA LI VAS VARA: Ako izgledaju OVAKO onda sigurno ima DRUGOG
Grudi, Foto: Profimedia

pažnja

DOBRO SE ZAGLEDAJTE U GRUDI VAŠE PARTNERKE I SAZNAJTE DA LI VAS VARA: Ako izgledaju OVAKO onda sigurno ima DRUGOG

Lara tvrdi da to ukazuje na to da "dva dela mozga rade nezavisno i ne komuniciraju međusobno

Objavljeno:

U novom podkastu "Outlandish," voditeljke Liza Neš i Melani Kameron razgovarale su o neobičnom načinu otkrivanja prevara - čitanju bradavica. Gostujuća Lara Vels, koja je poznata po svojoj sposobnosti "čitanja grudi," otkrila je neobičan indikator neverstva.

Prema njenim rečima, ženske bradavice mogu otkriti prevaru ako su okrenute u različite pravce umesto da budu u liniji sa očima. Lara tvrdi da to ukazuje na to da "dva dela mozga rade nezavisno i ne komuniciraju međusobno." Ova neobična teorija dodaje još jedan sloj u čitavu paletu znakova preljube.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Što se tiče muškaraca, Lara tvrdi da su testisi takođe pokazatelj prevara. Prema njenim rečima, napeti i bliži testisi sugerišu na spremnost za brzi intimni odnos, dok opušteniji izgledaju, kako kaže, "rasterećeno i opušteno." Važno je napomenuti da ovo nije univerzalno pravilo, jer testisi mogu reagovati na promene temperature.

Uz sve uobičajene znakove preljube, ova nekonvencionalna teorija donosi dozu humora u svet ozbiljnih odnosa i postavlja pitanje koliko je zapravo pouzdano čitanje emocija kroz položaj bradavica i testisa.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.