SAJT ZA ODRASLE OTKRIO ŠTA SE NAJVIŠE GLEDALO U OVOJ GODINI: Muškarci LUDI za OVAKVIM sadržajem - žene baš ŠOKIRALE
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li je ovo realno?!

SAJT ZA ODRASLE OTKRIO ŠTA SE NAJVIŠE GLEDALO U OVOJ GODINI: Muškarci LUDI za OVAKVIM sadržajem - žene baš ŠOKIRALE

Stigao je kraj 2023. godine i sa njom retrospektiva svega što se izdešavalo

Objavljeno:

Mnogi jedva čekaju da se napokon završi nakon nemilih događaja koji su se izdešavali u svetu. Takođe, ima i onih koji su razonodu i beg u 2023. godini našli na dobro poznatom mestu - sajtovima za odrasle.

Šta su to ljudi najviše pretraživali u protekloj godini i da li su im se promenile ljubavne navike i želje? Popularna kompanija "Po*nhub" u četvrtak predstavila je najpopularnija pretraživanja u 2023. godini. Na veliko iznenađenje mnogih, iako je svet opsednut mladolikim izgledom, čini se da mnogi korisnici sajta za odrasle potajno pretražuju sadržaj starijeg doba.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Kategorija "odrasli" je sada sedma najgledanija u svetu, prema saopštenju ove kompanije, sa porastom popularnosti za neverovatnih 69%. Pretrage sa rečju "starija gospođa" porasle su za 132% u poređenju sa brojevima iz 2022. Po*nhub nije mogao da objasni naizgled nasumičan porast popularnosti sadržaja sa starijim osobama, ali se činilo da je porast drugih pretraga više povezan sa kulturom u celini. Na primer, kompanija je primetila drastično povećanje pretraga u vezi sa veličinom.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Termini "veliki", "veći" i "najveći" zajedno su porasli za 177% širom sveta, dok su pretrage koje sadrže "ogroman" porasle za 67%. U međuvremenu, usred tekućih ratova u Ukrajini i na Bliskom istoku, pretrage koje sadrže reč "vojnik" porasle su za neverovatnih 332%. A sa sve većim interesovanjem za veštačkom inteligencijom, kao što je ChatGPT, nije iznenađujuće da su pretrage za "robot" porasle za 304%. Izrazi poput "AI robot" i "3D robot" bili su među najpopularnijim.

Nesumljivo je da potreba za gledanjem eksplicitnog sadržaja neće nestati, ali isto tako ne bi trebalo da zauzima primat kada je reč o intimnom i ljubavnom životu pojedinca. Iako filmovi za odrasle za mnoge predstavljaju dobar stimulans, ipak mogu da prerastu u zavisnost. Stručnjaci stalno napominju da je previše korišćenja po*nografije povezano je s anksioznošću u pogledu performansi, erektilnom disfunkcijom, ali i negativnom slikom o vlastitom telu.

BONUS VIDEO

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/Mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.