POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA NAJZGODNIJI DOKTOR IZ BEOGRADA: Vasilije se vratio - "Da li je on stvaran?" (FOTO)
Dr Vasilije, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/DR.VUJOVIC

morate znati

POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA NAJZGODNIJI DOKTOR IZ BEOGRADA: Vasilije se vratio - "Da li je on stvaran?" (FOTO)

Ako do sada niste videli kako izgleda najzgodniji doktor iz Beograda, sada ćete se zaljubiti

Objavljeno:

Sećate li se Vasilija Vujovića, srpskog hirurga kojeg je pre šest godina britanski Dejli Mejl proglasio najprivlačnijim doktorom na svetu? Njegove fotografije na Instagramu su od tada preplavljene brojnim komentarima i ponudama za brak. Jedno vreme nije imao profil na Instagramu, a sada se vratio i objavio nove fotografije koje su postale glavna tema. Ništa se nije promenilo, a brojne žene navode da je Vasilije sada "još lepši i zgodniji", te se u komentarima pitaju "da li je stvaran".

Podsetimo, Vasilije je specijalista estetske, rekonstutruktivne i plastične hirurgije. Rođen je 1988. godine u Beogradu, oženjen je i ima sina. Jednom prilikom je otkrio da je oduvek želeo da bude hirurg i prvi je u svojoj porodici koji je uspeo u tome. Na pitanje kako se izborio sa ponudama koje su mu kroz karijeru dolazile od strane žena, rekao je da se odupire iskušenjima.

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima. Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Jednom prilikom je citirao čuvenog Zverku iz popularne serije "Se*s i grad": "Stvar je u tome, što posled nekog vremena, jedino što želiš jeste da budeš sa nekim ko te zasmejava", a potom je otkrio i kakve devojke voli. "Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni", izjavio je jednom prilikom.

Bonus video:

02:00

BILA SAM U 4. STADIJUMU RAKA PLUĆA, O DRŽAVNOM TROŠKU SAM UZELA TERAPIJU Pacijentkinja i doktor diskutuju o inovativnim lekovima

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.