OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE OBOGATITI U 2024.: Astrolozi im predviđaju BERIĆETNU GODINU
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE OBOGATITI U 2024.: Astrolozi im predviđaju BERIĆETNU GODINU

Ovi znakovi će se obogatiti u narednoj godini

Objavljeno: 21:28h

U astrološkom svetu, 2024. godina donosi svoje posebne izazove i mogućnosti, ali će se neki horoskopski znaci posebno istaći svojom sposobnošću, ili nesposobnošću, da upravljaju finansijskim obiljem. Evo znakova koji će se naći u situaciji „ne znam gde ću s parama” 2024. godine i zašto.

Bik

Bikovi, poznati po ljubavi prema luksuzu i udobnosti, mogli bi 2024. godine da se nađu u situaciji da im novac brže teče u ruke nego što mogu da ga potroše. Uz Jupiterov blagoslov u njihovom finansijskom sektoru, Bikovima će možda biti teško da prate kuda ide njihov novac, posebno s obzirom na njihovu sklonost skupim zadovoljstvima i kvalitetu koji se isplati.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Lavovi, koji su uvek u centru pažnje, mogu očekivati da će 2024. biti puna finansijskih uspeha, posebno u oblastima koje uključuju javni nastup i kreativnost. Međutim, Lavovi mogu lako postati preplavljeni obiljem i troše na načine koji su podjednako dramatični kao i oni sami – od raskošnih zabava do luksuznih putovanja.

Vaga

Vage, koje teže ravnoteži i harmoniji, mogu se 2024. godine naći u situaciji da novac dolazi sa svih strana ili neće znati kako da ga najbolje iskoriste. Njihova prirodna sklonost ka lepoti i estetici može ih dovesti do preteranog trošenja na umetnost, modu i dizajn, ostavljajući ih pred dilemama kako najbolje raspodeliti svoja finansijska sredstva.

Strelac

Strelci, poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, mogu se 2024. godine naći u situaciji da novac dolazi brzo, ili novac brzo nestaje. Njihova sklonost da istražuju i uživaju u životu može ih dovesti do situacija u kojima će trošiti novac na impulsivna putovanja, obrazovanje i filozofske avanture, često ne znajući kako da najbolje upravljaju ovim obiljem.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica/A.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.