SRPSKOM GLUMCU IZGORELO LICE U POŽARU, SESTRA POGINULA, A TRAGEDIJU IZAZVALA SVEĆA: Ovako je izgledao posle SVEGA
Ljubivoje Tadić, Foto: TV Studio B/printscreen

neverovatno

SRPSKOM GLUMCU IZGORELO LICE U POŽARU, SESTRA POGINULA, A TRAGEDIJU IZAZVALA SVEĆA: Ovako je izgledao posle SVEGA

Tragedija doajena srpskog filma i pozorišta Ljube Tadića

Objavljeno: 10:23h

Život Ljube Tadića, doajena srpskog filma i pozorišta, obeležila je velika tragedija 17. jula 2015. godine kada je izbio požar u njegovom stanu na Vračaru u kojem je živeo sa slabo pokretno majkom Mirom i nepokretnom sestrom Majom.

Čuveni glumac Ljubivoje Tadić
Čuveni glumac Ljubivoje Tadićfoto: prentscreen/youtube/Nivo 23

Struja u stanu im je bila isključena. Prostor bi noću osvetljavali svećom. Ljuba je znao noćima da ne spava do svitanja i čuva majku i sestru. Kao da je nešto predosećao. A onda je te kobne letnje noći zaspao.

- Ostao sam bez sestre, majka i ja smo preživeli, dosta dug i težak oporavak. Meni je čitavo lice bilo izgorelo - navodi, između ostalog, otac Rastka i Ružice u emotivnoj ispovesti u serijalu "Na ivici pakla".

Koji događaji su prethodili velikoj tragediji, kako su hirurzi uspeli da mu saniraju opekotine na licu drugog i trećeg stepena koje je zadobio u požaru, kako je naslednicima pisao oproštajno pismo odbrojavajući poslednje trenutke, a onda, odjednom, osetio olakšanje i prodisao, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:

01:04

EVO ZAŠTO SVE MANJE UKRAJINACA PODRŽAVA ZELENSKOG! Stručnjaci bez dileme: Histerija u državi, ostali bez novčane podrške SAD

(Espreso/Žena/Viktor Velićković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.