SRBIN OTKRIO DA LI JE PO SRPSKI IMATI LJUBAVNICU: Stefan dao BRUTALAN DOGOVOR, neće vam biti dobro
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

SRBIN OTKRIO DA LI JE PO SRPSKI IMATI LJUBAVNICU: Stefan dao BRUTALAN DOGOVOR, neće vam biti dobro

Nije srpski ni tući ženu, to je u ove krajeve došlo sa seldžucima, srpski je kad ženu voliš kao Boga, i posvetiš joj fresku - napisao je on

Objavljeno: 10:56h

Na Instagramu se pojavila intrigantna objava koja je pokrenula novu temu na mrežama čije je glavno pitanje je li srpski imati ljubavnicu.

U objavi na Instagramu, uz fotografiju srpske neveste u belom, jedan Stefan napisao je sledeće:

- Nije srpski imati ljubavnicu, srpski je ne stideti se voleti samo jednu ženu, kao car Dušan. Nije srpski ni razvoditi se, to nam je stiglo sa Mlečanima, srpski je boriti se. Banović Strahinja nije dobio ulicu u Beogradu kao turski glavoseča već kao prvi Srbin koji je oprostio prevaru. LJubav u njegovom srcu je pobedila ne samo bes i razočarenje nego i okolinu i njihovu stigmu. Nije Adam pojeo jabuku jer se oglušio o Božje reči u Raju već iz velike ljubavi prema Evi. Znao je Adam kakvu Evu kazna i stradanje čeka pa je odlučio da ga sa njom podeli, kako bi njoj bilo lakše.

Ljubavnica
foto: Profimedia

Nije srpski ni tući ženu, to je u ove krajeve došlo sa seldžucima, srpski je kad ženu voliš kao Boga, i posvetiš joj fresku - napisao je on i dodao:

- Na kraju kad se podvuče crta, LJubav od vas traži da budete hrabri, jer ljubav ne trpi kukavičluk, on sitničari i guši. Kako reče otac Jovan lovnički: 'Ako si je već odabrao, budi joj dobar! Samim tim što je žena, nije joj lako!' -

05:08

MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku? NEĆE MU UPALITI!

(Espreso/magazin novosti/kurir/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.