SVI STE JE ZNALI KAO ŠAH SULTANIJU, MUŠKARCE JE MENJALA KAO ČARAPE: Nema s kim je NISU POVEZIVALI, sad je OVAKVA
Deniz Čakir, Foto: Prinstcreen/Youtube/Sulejman Veličanstveni

paŽnja

SVI STE JE ZNALI KAO ŠAH SULTANIJU, MUŠKARCE JE MENJALA KAO ČARAPE: Nema s kim je NISU POVEZIVALI, sad je OVAKVA

Deniz je privlačila pažnju medija i svojim privatnim životom, povezivana je s više poznatih muškaraca u Turskoj, ali konačno je pronašla ljubav svog života u Bilgehanu Bajkalu.

Objavljeno:

Turska glumica Deniz Čakir, koja je poznata po svojim ulogama u popularnim serijama "Kad lišće pada" i "Sulejman Veličanstveni", udala se prošlog septembra nakon dve godine veze. Deniz je privlačila pažnju medija i svojim privatnim životom, povezivana je s više poznatih muškaraca u Turskoj, ali konačno je pronašla ljubav svog života u Bilgehanu Bajkalu. Intimno venčanje u bajkovitoj atmosferi Deniz i Bilgehan su se venčali 10. septembra 2023. godine u hotelu Spicy Orman Evi, na mestu koje je ranije korišćeno za snimanje svadbenih scena zbog bajkovite atmosfere. Venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica, a mladenci su uživali u svojoj intimi, kako su i navikli tokom veze. Prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu “Aşkı Bulacaksın”, a Deniz je za svedoka odabrala svoju prijateljicu i glumicu Zuhul Oldžaj.

Bilgehan Bajkal - ljubav Denizinog života Bilgehan Bajkal rođen je u Istanbulu 1975. godine i završio je doktorske studije mašinskog inženjerstva na Univerzitetu Marmara. On već godinama radi u IT sektoru, ima svoju uspešnu kompaniju i piše ekonomske članke. Takođe, Bajkal je član generalne skupštine SD Galatasaraj. Deniz Čakir je, nakon burnih ljubavnih veza i medijske pažnje, konačno pronašla sreću pored Bilgehana Bajkala. Njihovo venčanje u bajkovitoj atmosferi ostaje jedan od najlepših trenutaka u Denizinom životu, a fanovi su oduševljeni što je njihova omiljena glumica pronašla ljubav svog života.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/Srećna republika/Nevena Jakovljević/ Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.