AKO JOŠ NISTE KUPILI POKLON DEČKU ZA DAN ZALJUBLJENIH NE PANIČITE: Uzmite OVO i bukvalno ćete BACITI ČINI na njega
Ljubav treba pokazivati svakog dana bez obzira na datum, Foto: Profimedia

savršeno

AKO JOŠ NISTE KUPILI POKLON DEČKU ZA DAN ZALJUBLJENIH NE PANIČITE: Uzmite OVO i bukvalno ćete BACITI ČINI na njega

Iako je ovo naizgled samo običan datum, za ljude širom sveta 14. februar predstavlja veliki praznik koji slavi ljubav. Pokloni su, naravno, neizostavni deo koji ne smete da preskočite.

Objavljeno:

Dan zaljubljenih je kao idealan za darivanje. Sveti Valentin koji pada 14. februara, je dan koji se pretvorio u dan ljubavi. Svako ko želi da iznenadi svog dragog partnera treba da izdvoji vreme da ovaj dan provedu u ljubavi zajedno. Mali poklon iznenađenja će dobro doći svakome ko želi da se u potpunosti posveti ovom divnom danu koji slavi ljubav.

Jedno Volim te vam može promeniti čitav dan. Ova rečenica vam daje do znanja da ste voljeni i cenjeni. Nemojte čekati nečiji rođendan, ili neki poseban povod da bi ste rekli ove značajne reči. Recite osobama koje volite da vam je stelo do njih i da su one posebne za vas.

Ako vam nedostaju ideje šta kupiti dečku za dan zaljubljenih donosimo vam par ideja:

Jedno Volim te vam može promeniti čitav dan
Jedno Volim te vam može promeniti čitav danfoto: Profimedia

VEČERA IZNENAĐENJA

Klopa se nameće kao idealna ideja uvek, ali uvek. Možete odabrati večeru iznenađenja i ostaviti sto u nekom od restorana gde vaš dečko još uvek nije bio. Obavezno gledajte da klopa bude baš po njegovom ukusu. Pažljivo birajte da sve bude potaman. Ako voli da ide na utakmice i pije pivo, povedite ga negde gde ćete moći da poručite dobre kobaje koje ćete jesti uz pivo i tekmu. Sa druge strane, ako voli eleganciju povedite ga u neki francuski restoran gde ćete moći da degustirate najbolja vina.

Sa druge strane možete i sami pripremiti ukusnu večeru. Takođe, po pretpostavci šta bi on voleo. Gledajte da to bude neko jelo koje nije baš uobičajeno za svaki dan. Možete praviti i sami domaće koktele po vašem ukusu. Večeru svom kralju možete servirati u seksi donjem vešu. Ovo će naročito začiniti vašu večeru.

LJUBAVNI KUPONI

Ovo je jedan od najpopularnijih poklona. Vaučeri za šoping u nekoj od radnji koju vaš dečko baš voli. Možete mu, takođe, uzeti kupon zabave npr. odlazak na pintball, kuglanje, bioskop, bilijar. Dobrodošao je i kupon za više osoba, pa možete otići zajedno sa prijateljima.

Ovom ćemo još i dodati vaučer za SPA centar, sa kojim ćete zajeno otici na bazene i masažu.

SAMO PIVO

Eh to pivo..
Eh to pivo..foto: Profimedia

U jednu možete spakovati par limenki omiljenog piva vašem dečku. Vežite ih mašnom i ostavite poruku: "Volim te.." Bitno je da poruka bude vezana za neku vašu internu šalu.

GROMOGLASNO BUĐENJE

Ako je vaš dečko spavalica, možete mu kupiti jedan budilnik. Ovo je mali znak pažnje koji će mu pomoći da se lakše budi rano ujutru. Upakujte ga, vežite mašnom i ostavite neku porukicu. Uz njega mu obavezno spakujte i neki slatkiš, kao motivaciju za lakše ustajanje.

PIDŽAMA I BOKSERICE

Ovo je poklon koji će retko koji muškarac kupiti sebi sam. Ovo govorimo jer nam je na umu neka veoma luda pidžama i bokserice sa motivima o kojima nije imao ideju da postoje. Obiđite par radnji i kupite neke neobčne seksi bokserice. Poklon upotpunite nekom lepom kutijom i porukom.

TRIMER ZA BRADU

Ovo je još jedan od idealnog poklona za svakog muškarca, bez obzira na povod. U pitanju je trimer za bradu ili brijač. Bilo da se brije svaki dan ili da doteruje svoju izraslu bradu, sigurno će se obradovati. Uz ovo mu možete kupiti i neki dobri losion za posle brijanja.

KARTE ZA ŽELJENI DOGAĐAJ

Svi već znamo da su muškarci ludi za sportom pa bi karta za nek utakmicu mogla biti idealan poklon za njih. Možete mu kupiti i karte za koncert benda koji baš voli. Takođe mu možete uzeti i karte za pozorište, još ako ne idete stalno ovo bi moglo biti pravo pravcato iznenađenja.

BONUS VIDEO:

08:18

KURTIJEVI SPONZORI ODLUČILI - NAPRAVIO JE VELIKU GREŠKU! Eksperti analizirali sednicu SB: Predsednik Vučić je izabrao prave reči

(Espreso I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.