OTAC JOJ JE OSTAVIO SEDAM MILIONA EVRA U NASLEDSTVO, ALI MORA DA ISPUNI OVA 2 USLOVA: Kad je čula NAČISTO POBESNELA
Žena, Foto: Printscreen/Youtube//A Current Affair

obratite pažnju

OTAC JOJ JE OSTAVIO SEDAM MILIONA EVRA U NASLEDSTVO, ALI MORA DA ISPUNI OVA 2 USLOVA: Kad je čula NAČISTO POBESNELA

U testamentu je navedeno da će Kler imati pravo na nekretninu vrednu 12 miliona dolara ukoliko ispuni dva uslova.

Objavljeno:

Kler Braun, 26-godišnja Australijanka iz Sidneja, nedavno se našla u centru pažnje javnosti zbog nasledstva koje joj je ostavio njen preminuli otac. Naime, Kler je dobila nasledstvo vredno 12 miliona australijskih dolara, ali uz određene uslove koje treba da ispuni kako bi ostvarila pravo na nasledstvo. Uslovi nasledstva U testamentu je navedeno da će Kler imati pravo na nekretninu vrednu 12 miliona dolara ukoliko ispuni dva uslova. Prvi uslov je da pronađe posao, dok je drugi da pronađe način da doprinese društvu. Međutim, Kler tvrdi da neće moći da se pridržava ovih uslova zbog svojih zdravstvenih problema.

Zdravstveni izazovi Kler je istakla da je nezaposlena jer pati od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i poremećaja pažnje, kao i visoko funkcionalnog autizma. Ona je izrazila frustraciju zbog toga što poslodavci nisu spremni da pruže priliku osobama sa sličnim zdravstvenim stanjima. U celoj ovoj situaciji, Kler je dobila podršku svoje svekrve, koja je istakla da ljudi možda odbacuju Kler zbog toga što je gej. Ova kontroverza privukla je pažnju javnosti i izazvala raspravu o toleranciji i pravdi u društvu, prenosi "Najzena". Konačna odluka o Klerinom nasledstvu biće doneta na sudu, gde će se ona boriti da ospori uslove testamenta. Ova situacija privukla je veliku pažnju medija i javnosti, otvarajući pitanje prava na nasledstvo u kontekstu zdravstvenih i društvenih izazova.

03:10

AKO NEMATE NOVAC, PROBLEMI OKO POROĐAJA SU VEĆI Usijana atmosfera u emisiji zbog slučaja Marice: Koliko žena deli ovo iskustvo?

(Espreso/Republika/Nevena Jakovljević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.