ZBOG OVOGA JE HITNO OPERISANA SUZANA MANČIĆ: Nije mogla da IZDRŽI pa OTIŠLA NA OPERACIONI STO, DALI SU SVE OD SEBE
Suzana Mančič, Foto: Vladimir Sporčić

OGLASILA SE

ZBOG OVOGA JE HITNO OPERISANA SUZANA MANČIĆ: Nije mogla da IZDRŽI pa OTIŠLA NA OPERACIONI STO, DALI SU SVE OD SEBE

Pratioce na socijalnoj mreži Instagram je obavestila da je operisana i da je zahvaljujući stručnom timu lekara sve prošlo dobro, te da se oporavlja nakon iste.

Objavljeno: 07:26h

Suzana Mančić, popularna voditeljka i multimedijalna ličnost, već decenijama važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni. Godinama je prkosila vremenu, no ipak je odlučila da se podvrgne određenim tretmanima, zahvatima i korekcijama.

Pratioce na socijalnoj mreži Instagram je obavestila da je operisana i da je zahvaljujući stručnom timu lekara sve prošlo dobro, te da se oporavlja nakon iste. Evo šta je rekla.

- Dragi moji, kao što sam rekla, vodiću vas sa sobom kroz put promene, ne da budem mlađa, već da izgledam lepše i odmornije.

Juče sam imala intervenciju o kojoj ćete tek slušati "spacelifting" - započela je Suzana, te dodala:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Operacija je prošla savršeno, ja se oporavljam. Znam da ste svi znatiželjni, dajte mi malo vremena da odmorim i onda odgovaram na sva pitanja. Ljubi vas vaša Suzana - zaključila je svoje obraćanje Mančićeva.

Šta je to spacelifting:

Najnovija metoda hirurškog liftinga, koja vam omogućava da se rešite starosnih promena na licu: opuštenih tkiva, nabora, bora, opuštenosti kože, spuštenih jagodica, podbradka. Rezultati operacije ostaju trajni do kraja života, ne ostavljajući vidljive tragove hirurške intervencije.

Verujemo da će Suzana inspirisati mnoge dame da se odvaže i podvrgnu ovoj metodi zatezanja lica i uklanjanja tragova starenja, pogotovo kada tim lekara kao njen pruži stručnu pomoć i pomogne da se dođe do mlađeg i odmornijeg izgleda.

01:29

KAKO NAJLAKŠE I NAJEFIKASNIJE OČISTITI LICE KOD KUĆE? Potrebna su dva sastojka koja svako domaćinstvo ima: Koža će vam prodisati!

(Espreso/Srbija Danas/Društvene mreže/Prenela P.V.).


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.