SVI BRUJE O OVOM UKLETOM SELFIJU OD PRE 10 GODINA: Na njemu se vidi mučno ZLOSTAVLJANJE samo DVOJICA bila NETAKNUTA
Selfi, Foto: Printscreen/X/Ellen Degeneres

pažnja

SVI BRUJE O OVOM UKLETOM SELFIJU OD PRE 10 GODINA: Na njemu se vidi mučno ZLOSTAVLJANJE samo DVOJICA bila NETAKNUTA

Na 86. dodeli nagrada Oskar voditeljka i komičarka Elen Dedženeris okupila je nekoliko slavnih lica tiokom ceremonije i zabeležila taj trenutak.

Objavljeno:

Prošlo je 10 godina otkako je voditeljka Elen Dedženeris srušila nekadašnji Tviter, danas poznat pod imenom X, nakon što je objavila selfi s poznatim holivudskim zvezdama. Sada za tu fotku kažu da je ukleta.

Na 86. dodeli nagrada Oskar voditeljka i komičarka Elen Dedženeris okupila je nekoliko slavnih lica tiokom ceremonije i zabeležila taj trenutak.

Fotografija na kojoj su se našli Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Meril Strip, Bred Pit, Anđelina Džoli, Džulija Roberts, Lupita Njong‘o, njen brat Džunior, Čening Tejtum, Kevin Spejsi i jedva vidljivi Džared Leto ubrzo je postala viralna. Podeljena je više od dva miliona puta za samo dva sata. I mada je ovaj trenutak ušao u istoriju, mnogi se sada šale kako je mobilni kojim je fotografija snimljena bio uklet.

Tokom 10 godina većina zvezda s fotografije je iskusila privatne ili profesionalne probleme. Voditeljka popularne emisije The Ellen DeGeneres Show suočila se s teškim optužbama 2020, u kojima se tvrdilo da je atmosfera na setu bila toksična. Dedženeris je zatim 2022. odlučila da će okončati snimanje sopstvenog talk showa, koji se emitovao punih 19 godina, a od tada se gotovo i ne pojavljuje na TV-u.

Samo troje prošlo bez problema

Bivši holivudski par takođe nije pratila sreća. Bred Pit i Anđelina Džoli razveli su se 2019. godine, ali to nije bio kraj problemima. Od početka 2022. na sudu su zbog vinarije u Francuskoj, a započeli su i bitku oko starateljstva nad decom, usred koje je Džoli optužila Pita da je verbalno i fizički zlostavljao nju i deo njihove dece tokom leta iz Francuske u Sjedinjene Države 2016. godine.

Glumačka diva Meril Strip prošle godine je objavila kako od 2017. ne živi sa suprugom Donom Gumerom, s kojim je provela više od 40 godina. Karijera Kevina Spejsija poprilično stagnira od 2017. godine, kada je optužen za seksualno zlostavljanje. Glumac je više puta optužen za seksualne napade, ali dosad je oslobođen svih optužbi.

Dženifer Lorens našla se na meti hakera koji su objavili njene golišave fotografije. Bredli Kuper se rastao od svoje partnerke Irine Šajk, a njegov poslednji film Maestro naišao je na podeljena mišljenja, piše Index.hr.

Filmski kritičari ističu kako Džulija Roberts u deceniji za nama nije snimila preterano dobar film, šta više, smatraju ih popriličnim promašajima. Jedini kojima je karijera u tih 10 godina ostala netaknuta su Čening Tejtum, Lupita Njong‘o i Džared Leto.

00:14

BEKVALČEVA NI SELFI NE MOŽE DA NAPRAVI: Nata pokušala da se slika sa mreže, ali plan joj PROPAO! (VIDEO)

(Espreso/Nova/Index.hr/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.