PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO ŠTA SVAKI MUŠKARAC RADI PRE PRELJUBE: Baš svi idu na ISTO MESTO i identično se ponašaju
Preljuba, Foto: Profimedia

NIJE LOŠE ZNATI OVU TAJNU...

PRIVATNI DETEKTIV OTKRIO ŠTA SVAKI MUŠKARAC RADI PRE PRELJUBE: Baš svi idu na ISTO MESTO i identično se ponašaju

U svom dosadašnjem iskustvu naučio je da prepozna određene znakove i tako predvidi sledeći potez preljubnika

Objavljeno:

Skoro polovina posla privatnog detektiva Reja Ranoa uključuje špijuniranje nevernih partnera, ali postoji jedna stvar koju momci uvek rade pre nego što odu kod svojih ljubavnica.

Jedna od njih je, kaže, ako muškarac kog je plaćen da gleda iznenada odluči da ode u auto perionicu. Razlog je jednostavan.

"Ako muškarac ide da pokupi svoju ljubavnicu, on želi da mu auto bude čist", rekao je privatni detektiv u jednom podkastu, piše Dejli Star,

"Čim neko ode u perionicu, pomislim: 'Šta je sledeće?’ Neverovatno je kako to rade. Žene ne toliko. Žene to ne rade toliko jer obično ulaze u muška kola, a muškarci uvek žele da voze. Veoma je retko da vidim momka kako ulazi u ženski auto", dodao je Rej.

Pored klasične kamere sa dugim objektivom za snimanje slika i video zapisa iz daljine, on ima i nekoliko skrivenih predmeta za snimanje svojih ciljeva neotkriveno, uključujući lažnu šoljicu za kafu sa video kamerom. Ako uđe u kafić ili supermarket, samo skine poklopac i stavi čep sa kamerom, tako da izgleda kao da šetka sa kafom. U međuvremenu sve snima.

Bonus video:

01:24

NAKON ŠTO JE OTKAČILA SIMKETA LJUPKA POVLAČI DRASTIČAN POTEZ! Isplivala dugo skrivana TAJNA! Rešila da ga SKINE sa VRATA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.