ŽENE SE TRUDE DA IH SAKRIJU, A MUŠKARCI IH OBOŽAVAJU: To dame smatraju MANAMA, a njima je to OMILJENA stvar
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

savet

ŽENE SE TRUDE DA IH SAKRIJU, A MUŠKARCI IH OBOŽAVAJU: To dame smatraju MANAMA, a njima je to OMILJENA stvar

Ovo je 7 čarobnih osobina koje žene često skrivaju, a muškarci zapravo obožavaju!

Objavljeno:

Da vidimo:

1. Naočare: Nositi naočare danas može biti modni izbor, ali i označava poseban izgled i sofisticiranost. Muškarci često padaju na dame koje nose naočare jer to govori o njihovoj inteligenciji i dubini.

2. Razbarušena kosa: Umesto savršeno oblikovane frizure, muškarci često preferiraju prirodan izgled s razbarušenom kosom. To daje dozu opuštenosti i neobuzdanosti koju mnogi smatraju izuzetno privlačnom.

3. Bez šminke: Muškarci više ciene prirodnu lepotu nego prekomjerno našminkane dame. Žene koje su sigurne u sebe i ne boje se pokazati svoje pravo lice često ostavljaju snažan utisak na suprotan pol.

Seks, Ljubav
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

4. Pegice: Pegice su nežan detalj koji mnogi muškarci smatraju izuzetno šarmantnim. One dodaju jedinstvenost i nevinost koju mnogi cene kod žena.

5. Nekoliko kilograma više: Muškarci ne mare toliko za „idealne“ proporcije kao što se često misli. Radije cene žene koje se osjećaju udobno u svojoj koži, bez obzira na težinu. Samopouzdanje je ključ privlačnosti.

6. Nepočupane obrve: Prirodno oblikovane obrve često su privlačnije muškarcima od prekomerno počupanih. One dodaju karakter i autentičnost licu, a prirodan izgled često je privlačniji.

7. Ožiljci na telu: Ožiljci su priče koje govore o prošlosti i snazi. Muškarci cene žene koje su prošle kroz izazove i izašle jače iz njih. Ožiljci ih podsjećaju na tu snagu i hrabrost.

Bonus video:

00:20

Baklje Grobara završile u golu

(Espreso/Krstarica/M.S./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.