VEČERAS JE KRVAVI SUPER MESEC: Imate li razloga da strahujete? (VIDEO)

KAKO ĆETE SPAVATI NOĆAS?

VEČERAS JE KRVAVI SUPER MESEC: Imate li razloga da strahujete? (VIDEO)

Osetljive osobe danas su podložne plačljivosti, nervozi i melanholiji
Objavljeno: 10:58h

Naučnici su ustanovili da pun Mesec ima oštar uticaj na ljudsko ponašanje. Većeras i u ponedeljak rano ujutru će se videti, razmaku od nekoliko sati istovremeno najtamniji i najsvetliji pun Mesec ove godine. Reč je o prirodnoj pojavi koju astrolozi nazivaju Krvavi Mesec ili Supermesec, a neki čak smatraju kako nagoveštava svojevrsnu apokalipsu.

Stock Shutterstock
Džon Hadži, hrišćanski pastor, napisao je knjigu o tome koja se zove “4 Krvava Meseca: Nešto će se uskoro promeniti.” On veruje da tetrad obeležava svitanje izuzetno značajnog događaja za svet, što ne znači da će događaj biti svetao i lep. U knjizi kaže: “Bog je slao signale na Zemlju, a mi ih nismo videli. Dva krvava meseca, 2014 i 2015. godine ukazuju na dramatične događaje na Bliskom istoku i kao rezultat toga promene u celom svetu.” Nismo sigurni da li verujemo u bilo koju od ovih stvari ali smo sigurni da ćemo videti “Krvavi mesec”.
Stock Thinkstock
Mejnstrim mediji se rugaju onima koji upozoravaju na značaj „krvavog supermeseca“. Navodi se da su upozorenje prvi izdali dvojica evangelista, koji su to učinili kako bi prodali svoje knjige. Američki mediji tvrde da neće biti nikakvog značajnog događaja i da je sve samo farsa. Možda je tako, ali možda se 28. septembra zaista nešto desi. Možda će tog dana svet koji znamo da se promeni na bolje ili makar da se pokrene sve na bolje. U iščekivanju Super Meseca i promena treba znati da pun mesec najviše utiče na žene i decu. Mala deca mogu biti nervozna i imati probleme sa spavanjem. Pogledajte kako se Mesec pretvara u Krvavi Mesec:

astrofon21

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.