Primećuju ovo na ženama, ali nikad ne priznaju: 7 stvari na koje muškarci UVEK obraćaju pažnju!
Foto: Shutterstock

samo se prave

Primećuju ovo na ženama, ali nikad ne priznaju: 7 stvari na koje muškarci UVEK obraćaju pažnju!

Muškarcima nije baš prijatno vidjeti namrgođenu devojku

Objavljeno:

Na neke detalje kod žena muškarci obraćaju pažnju, a mi to ne bismo pretpostavili. Evo o čemu je reč.

Izraz lica

Muškarcima nije baš prijatno vidjeti namrgođenu devojku. Privlačno im je videti ženu koja je nasmeana. Takve su nam pristupačnije, ne osećamo neku nervozu pored njih.

Odeća

Odeća će mnogo reći o vašoj ličnosti. Ukoliko žena nosi vesele boje, to pokazuje da je i ona takva. Naravno, obraćaju pažnju i na to, da li se kulturno oblače ili ne.

Ruž

Ruž je takođe detalj koji muškarci primećuju. Ruž ostavlja daje sjaj našem izgledu. Naravno, ako ste jače našminkale oči, onda ide blaži ruž i obrnuto.

Način na koji piše

Kada se dopisujemo s nekim, možemo videti način pisanja, šta misli. Kakve poglede na svet ima, koja su interesovanja te osobe. Takođe, primetićete i kako se ta osoba ponaša. Da li kulturno odgovara ili drsko.

Šta pije

Obratiće pažnju šta pijete, da li je alkohol ili ne. Ako pijete alkohol, pazite da se ne opijate jer nijednom muškarcu ne bi bilo drago da pored sebe ima ženu koja se opija.

Ponašanje

Možda mislite da to muškarcima nije bitno, ali njima je itekako bitno kako se njihova devojka ponaša. Ne možete se ponašati baš kako želite u nekim nezgodnim trenucima.

Način ishrane

Muškarci ne vole one devojke koje se izgladnjuju i koje neće ništa da jedu kada su u društvu s njim. To ne znači da vole one koje ne paze na svoju ishranu. Oni vole devojke koje se zdravo hrane i nisu opterećene linijom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Zabavnik.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.