30 razloga zašto ova Srpkinja pravi najuzbudljivije ženske čarape na svetu! (FOTO)

Lijin kreativni ćošak

30 razloga zašto ova Srpkinja pravi najuzbudljivije ženske čarape na svetu! (FOTO)

Njena kreativnost nema granica i ne završava se na tkaninama ni na određenim motivima, sve što padne pod njene ruke dobija novi izgled

Objavljeno: 15:27h
Dragana Vulović

Lepota je svuda oko nas, ali je samo retki mogu primetiti i preneti u stvaran život. Lidija Petrović je mlada umetnica koja svojom maestralnom tehnikom prenosi tu lepotu na sve predmete oko nas. 45 fotografija koje najbolje opisuju rad poznatog tattoo umetnika Aleka Stinga (FOTO) Njena kreativnost nema granica i ne završava se na tkaninama ni na određenim motivima, sve što padne pod njene ruke dobija novi izgled. Koja je dioptrija vaše ogrlice? Ovakav nakit do sad nikad niste videli! (FOTO) Upoznajte Liju:

30 tetovaža zbog kojih ćete odmah poželeti da posetite Mareta (FOTO) (VIDEO) O svom radu kaže: - Moj kreativni rad datira iz studentskih dana. Tad sam najviše radila s polimernom glinom, uglavnom nakit. Kasnije se moje interesovanje proširilo na druge tehnike, poput kvilinga i dekupaža. 1.

Oni su zaslužni za remek-dela na vašem telu: Upoznajte najkreativniju tatu ekipu u gradu (FOTO) (VIDEO) U međuvremenu sam završila studije novinarstva i s još jednom koleginicom novinarkom, u duši kreativcem, odlučila da napravim blog Kreativna truba. Taj blog je spoj dve najdivnije stvari koje umemo da radimo - da pišemo i da stvaramo. 2.

Ovu umetnicu je proslavio nakit od bojica. Pogledajte zašto (FOTO) Kreativna truba postoji već tri godine i za to vreme moj kreativni opus se širio, ali dobijao i smisao. Igrom slučaja srela sam se s bojama za tekstil prekrivajući fleke s garderobe. 3.

30 razloga zašto je Mina naj kul srpski tatu majstor! (FOTO) To je bio trenutak kad sam odlučila da se više posvetim slikarstvu, samoj tehnici, ali i izradi svog stila. Počela sam oslikavajući patike i pantalone, a onda sam prešla na čarape. 4.

14 tetovaža koje će shvatiti samo pravi ljubitelji muzike (FOTO)​ Od silueta mačkica, preko crtanih likova i ilustracija, pa sve do sopstvenih kreacija, put je od stotinak čarapa. Za sve to vreme, na Kreativnoj trubi pišemo kreativne projekte, poput oniih ’’uradi sam’’. Naše pisanje baziralo se na tome da podstaknemo svakog pojedinca da se kreativno oproba kod kuće. 5.

Danas, naši planovi sežu malo dalje. Ideja je da kao kreativni dvojac ponudimo i gotove proizvode za one koje si u manjku s vremenom ili su manje spretni, a cene unikatne poklone. 6.

U ponudi će biti oslikana garderoba, slike različitih tehnika, kreativne knjige i kutije pune iznenađenja i kreativnih ideja. Kroz rad i susrete s kreativcima, spojila sam se s ljudima iz Udruženja umetnika i ljubitelja umetnosti Mirjana Marjanović koji su mi omogućili da svoje kreativne ideje i znanje prenesem na druge. 7.

Već dve godine držim Dečije radionice rukotvorina u Smederevu, a pored toga organizujemo i bazare rukotvorina. Naš najveći projekat do sada jeste Atelje na otvorenom, koji se održava u letnjem periodu, kada skupimo kreativce i umetnike iz Smedereva i okoline i prezentujemo njihove radove na otvorenoj izložbi na Dunavskom keju u Smederevu. 8.

Ono najlepše iz svega kreativnog jeste što svojim radom imate moć da oplemenite nečiji prostor i život, ali i samu osobu. Prenosite sliku i emociju, deo vas samih, to je čarolija koja ne prestaje i koja se iznova obnavlja sa svakom novom kreacijom.- Kaže Lija. 9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Foto: Lidija Petrović Za više informacija posetite: Lija Creations Instagram Kreativna truba Dečja radionica rukotvorina (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.