MUŠKARCI MI PADAJU POD NOGE, ALI IMAM JEDAN PROBLEM: Zbog OVOG u INTIMNIM ODNOSIMA osećam se KRIVOM (FOTO)
Leksi, Foto: Printscreen/Instagram

ispovest

MUŠKARCI MI PADAJU POD NOGE, ALI IMAM JEDAN PROBLEM: Zbog OVOG u INTIMNIM ODNOSIMA osećam se KRIVOM (FOTO)

Transseksualna žena Leksi Luks koja na društvenim mrežama broji par desetina hiljada pratilaca nekada je, na iznenađenje većine, bila muškarac

Objavljeno: 16:28h

Leksi (35) je bila maneken, a onda je 2015. godine ušla u proces promene pola. Devet operacija koštalo ju je 200.000 dolara zbog čega je bankrotirala. Ipak, kaže da se ne žali jer sada joj "muškarci padaju pod noge".

- Ne volim da pričam o tome, ali činjenica je da sam bankrotirala zbog tih operacija. Ne žalim ni dinara, uspela sam da se povratim, čak sam sebi juče kupila i kola - kaže Leksi medijima.

- Celog života maštala sam o tome da postanem žena. Muškarci sada gube glavu za mnom, toliko da mi je neprijatno. Osećam se moćnije nego ikad - kaže Leksi, koja trenutno živi u Los Anđelesu i bavi se burleskom.

- Život pre ovoga je bio tužan. Nevinost sam izgubila tek sa 20 godina, uprkos svojim snažnim nagonima. Odgajana sam u strogoj katoličkoj porodici i stalno sam se osećala krivom zbog svoje želje za intimnim odnosima, pa sam satima posle odnosa čitala Bibliju iz osećaja krivice. I kao muškarac bila sam poželjna i mnogo je devojaka ostalo slomljenog srca jer sam ja stalno prelazila na novu devojku - kaže.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.