ZA OVA 3 ZNAKA NOVOGODIŠNJA NOĆ MOŽE BITI SUDBONOSNA: Proverite da li ste među njima i pripremite se za LJUBAV!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZA OVA 3 ZNAKA NOVOGODIŠNJA NOĆ MOŽE BITI SUDBONOSNA: Proverite da li ste među njima i pripremite se za LJUBAV!

Ako je vaša želja u novoj godini upoznati ljubav, možda će vam se ona i ostvariti. Ova tri znaka očekuje romantična noć ispunjena veseljem i pozitivnom energijom

Objavljeno:

Kraj stare i dolazak nove godine mnoge tjera na razmišljanje o važnim stvarima, promjenama, odlukama i željama, a neke od njih vezane su za priželjkivanje nove ljubavi. Neka ova Nova godina bude početak romantičnog sanjarenja. Za tri znaka Zodijaka noć bi mogla proteći u ljubavnom zanosu.

Vodolija

Vodolije su uvek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Dosadan i monoton život ih nikako ne može zadovoljiti. U mnoštvu životnih avantura i pobeda, ako može birati, Vodolija najviše uživa u ljubavi. Neverovatno, traganje i konačni pronalazak srodne duše za pripadnike ovog znaka od presudne je važnosti. A usred nadolazeće novogodišnje noći, Vodolije bi mogli lako upoznati osobu koja će itekako ukrasti njihovu pažnju, donosi Atma.

Ljubav
foto: Profimedia

Škorpija

Oni nisu tipovi ljudi koji se olako i brzo zaljubljuju. Moglo bi se čak reći da Škorpije imaju tendenciju ostati sami ako im ne pođe za rukom da pronađu savršenog partnera. Predstavnici ovog znaka ne vole gubiti vreme s osobom koja im ne donosi veselje i mir.

Ali u novogodišnjoj noći mogu se nenadano zaljubiti. Očekivana veza neće biti samo avantura, već bi se mogla pretvoriti u nešto magično.

Vaga

Vage su izuzetno principijelne osobe. Romantično veruju da prava ljubav ušeta u njihov život samo jednom. Za Novu godinu pripadnicima ovog znaka može se dogoditi nešto zaista predivno. Vage koje imaju nameru otputovati, imaće najviše sreće.

Moglo bi im se dogoditi da na odmoru upoznaju stranca koji će učiniti sve da se nežna Vaga ludo zaljubi. Ovaj susret ima tendenciju zaista postati sudbonosnim.

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.