LEVA JOJ VREDI MANJE OD DESNE! Zanosna dama pokazala NJIH DVE U PUNOJ VELIČINI, pa ih OSIGURALA ZA SVAKI SLUČAJ!
Hajdi Klum, Foto: Profimedia

ISPRIČALA

LEVA JOJ VREDI MANJE OD DESNE! Zanosna dama pokazala NJIH DVE U PUNOJ VELIČINI, pa ih OSIGURALA ZA SVAKI SLUČAJ!

"Na tu ideju nisam došla ja, već moj menadžer", ispričala je Hajdi u intervjuu u američkom šou Extra at the grove

Objavljeno: 15:17h

Manekenka Hajdi Klum obožava svoje telo, a posebno duge i vtike noge koje je čak i osigurala.

Delovi tela joj vrede milione. Ova 48-godišnja nemačka lepotice nedavno je u jednoj emisiji priznala da je noge osigurala i da joj one vreme preko 2 miliona dolara.

Zanimljivo je i to da joj je leva noga vredi manje od desne zbog ožiljka koji je napravila kada se porezala na staklo.

"Na tu ideju nisam došla ja, već moj menadžer", ispričala je Hajdi u intervjuu u američkom šou Extra at the grove te dodala:

"Otišla sam u London i posetila mesto na kojem se procenjuju delovi tela. Moje noge prošle su cenu od 2 miliona dolara. Zanimljivo je da mi je leva manje vredna od desne jer imam ožiljak od posekotine na staklo, a desna je pravo bogatstvo."

Takođe, Hajdi je nedavno privukla pažnju i provokativnom žutom haljinom sa dubokim rezom, o kojoj smo pisali.

Nedavno se na Instagramu Hajdi Klum pohvalila fotografijama na kojima pozira u izazovnoj i neverovatno seksi kreaciji norveškog dizajnera Pitera Dandasa. Hajdi je izgledala fenomenalno u dugačkoj toaleti jarkožute boje koja je napred potpuno zatvorena, ali zato kada se lepa Nemica okrenula sa strane i pozadi - usledio je spektakl.

Naime, ova haljina je i te kako otvorena, a prednji i zadnji deo spajaju samo tanke tračice, koje pritom jasno otkrivaju da Hajdi ne nosi gaćice. Ona je uz ovu haljinu ponela i jednostavne zlatne papuče sa visokom potpeticom, a svoju bujnu kosu prošaranu plavim pramenovima je samo razbarušila.

1 / 10 Foto: Profimedia

A onda, nedelju dana kasnije, voditeljka Amanda Holden se pojavila na snimanju novih emisija "Britain's Got Talent" u skoro istoj haljini. Naime, Amanda se pojavila u jarkožutoj dugoj haljini sa jednim rukavom i izazovnim prorezima od tračica. Baš kao i na haljini Hajdi Klum i na Amandinoj je prorez sa tračicama duž cele jedne strane, ali sudeći po mestu izreza, voditeljka je ipak nosila donji veš.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Amanda je imala puštenu kosu, a na nogama je nosila providne visoke sandale.

Iako se čini da su haljine na prvi pogled iste, zapravo nisu, postoje par detalja koji ih razlikuju. A koja se vama više haljina dopada?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.