icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ne treba vam takav

DA LI ĆETE UOPŠTE MOĆI SA NJIMA DA FUNKCIONIŠETE? 8 tipova muškaraca koji ne žele da se VEŽU ZA ŽENU!

Podeli:

Danas je mnogo žena koje su u tridesetim godina bez partnera. Na pitanje zašto su same, često je njihov odgovor – „Muškarci ne žele da se vezuju!“

ovakvi muškarci nisu skloni tome da u vezi budu maksimalno posvećeni
ovakvi muškarci nisu skloni tome da u vezi budu maksimalno posvećenifoto: Shuterstock

Zašto muškarci ne dozvoljavaju ženama da im se približe? Otkrivamo vam tipove koji su skloni „šemama“ i ne žele ništa dublje.

 

Tip 1: Narcis

 

Lep je, uspešan, talentovan i harizmatičan - tako je teško odoleti njegovom šarmu. Ali budite oprezni: takav čovek može očarati, ali on u stvari voli samo sebe. Sve što vas očekuje su precenjeni zahtevi i egocentrizam sa njegove strane.

 

Tip br. 2 Gospodin emocionalna nestabilnost

 

Ovo je čovek sa hroničnim PMS-om - neodlučan, histeričan, nervozan i čak plačljivac. Ni sam ne zna šta želi: luta sa jedne na drugu stranu. Da li vam stvarno treba ovo?

 

Tip br. 3: Večito dete

 

Želite znati kako je biti majka? Počnite da se viđate sa svojim „bebama“. On je poput ptića koji pada iz gnezda. On ima toliko pitanja za ovaj svet, a vi ćete odgovarati na njih. On ništa ne zna - zato se svi morate odlučiti za sve umesto njega. Pa čak je i u najlakšim stvarima apsolutno bespomoćan. Pomozite mu odmah!

 

Tip br. 4: Nezreo

 

Venčanje? Brak? Odgovornost? Ne, nikada nisam čuo! Ovaj tip preferira lakoću u svemu i prepoznaje samo prolazne odnose. To ne znači da ćete se videti samo jednom: on će se pojaviti, nestati, ponovo se pojaviti i čak nešto obećati.

 

Tip br. 5: Čovek parazit

 

Ako ste ušli u vezu sa ovim tipom muškarca, spremite se da ulažete (emocionalno i finansijski), a da ne dobijete ništa zauzvrat.

Finansijska strana je zaseban razgovor: sve kupovine i večere u restoranima plaćate vi, a on kao i uvek, nije mogao (ili bolje rečeno, jednostavno nije hteo) ni da vam kupi poklon.

 

da li je i vaš muškarac jedan od ovakvih?
da li je i vaš muškarac jedan od ovakvih?foto: Profimedia

 

Tip br. 6: Tiranin

 

Za njega je sve pogrešno - a vi ste krivi i uvek samo vi. Kontroliše vas kao da ste dete. Još malo - i stajaćete u uglu kao kazna za neoprano posuđe.

Trčite što brže možete: imperativni ton i oštra kritika su samo početak.

 

Tip br. 7: Papučar

 

Postoje dve vrste papučara. Ovo je čovek mekanog prijatnog karaktera, koji je sasvim pogodan i čak podnošljiv za veze. I čovek sa niskim samopoštovanjem, koji je jednostavno dosadan: on nema svoju inicijativu, pa je potčinjen i podložan svemu unapred.

 

Tip br. 8: Oženjen

 

Videli ste prsten na prstu - nemojte ni pomisliti da uopšte flertujete. Tajni sastanci? Večno iščekivanje, kada će on moći da napusti porodicu? Nesposobnost da se otvoreno izjasni o vezi? Prazna obećanja da će se sve uskoro promeniti? Zaslužujete više!

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...