icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

savet za uspešnu vezu

5 osobina koje mora da ima vaš princ na belom konju

Podeli:

  • 8

Kada birate partnera za ozbiljnu vezu, vodite računa da poseduje ove kvalitete.

foto: Profimedia

Voli vaše vrline i mane

Poštovanje je veoma važan aspekt u izgradnji srećne veze. Zapravo, osećaj prihvaćenosti i poštovanja osnova je za srećan život. Ako se ne osećate prihvaćeno i voljeno od strane partnera, to se može veoma loše odraziti na vas. Ali ako on otvoreno iskazuje svoje poštovanje i naklonost prema vama (svojim delima i rečima), možete biti sigurne da ćete imati divan život sa njim.

 

Možete se bez razmišljanja osloniti na njega

Kada ispuni obećanje, kada vas ne laže, kada je odlučan i pun pozitivnih osobina i energije, možete se u potpunosti osloniti na njega kao partnera u koga možete imati puno poverenja.

 

Uvek želi da izbegne konflikt sa vama

Rasprave, nesporazumi, konflikti, sve su ovo sastavni delovi bilo koje veze. Neki parovi komuniciraju na veoma destruktivan način, koji kasnije dovodi do frustracije, besa i svađe, a neki čak izbegavaju bilo koji tip rasprave jer ne žele da se svađaju. Ali i svađe su, takođe, osnova za izgradnju uspešne veze. Muškarac, koji ulazi sa vama u rasprave i pokušava da pronađe zajedničko rešenje za sve vaše probleme, muškarac je koji ima zdrav pristup.

 

Emotivno je zreo

Odgovoran i emotivno zreo muškarac zna da kontroliše svoje impulse. Kao takav, može da se suoči sa neočekivanim promenama, razočarenjima, stresom i konfliktima koje donosi život i brak.
 

Na istoj ste talasnoj dužini

Vrednosti su duboko urezane u našim uverenjima i svi ih posedujemo kao sastavni deo svoje ličnosti. Povezivanje na duhovnoj, emotivnoj i talasnoj dužini sa muškarcem za koga želite da se udate ključni je indikator za dug i stabilan brak. Kada vaš partner i vi znate da se nalazite na istoj strani, sigurni ste da ste srodne duše.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...