icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

LJUBAVNI SAVETI

Drage dame, obratite pažnju: 3 zlatna Fejsbuk pravila za srećnu vezu (FOTO)

Podeli:

  • 18
Imate Fejbuk? I vezu? Onda predlažemo da odmah pročitate sledeći tekst...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Iako Fejsbuk vezu može popraviti i učiniti još romantičnijom, složićete se da je u većini slučajeva može pokvariti, piše sajt Cosmopolitan.

 

Kako se ovo drugo ne bi dogodilo, predlažemo da se držati sledećih pravila.

 

Zajednički profil je loša ideja

 

Hajde da budemo iskreni! Koliko ste se puta nasmejali što je vaša drugarica zajednički profil sa svojim dragim, a posle par meseci raskinula i čitava situacija na kraju deluje tragikomično.


Međutim, to nije jedini problem. Zajednički profil znači i da se odričite svog vremena. Naravno da Fejsbuk ne treba bit alat gde ćete čuvati tajne, ali ipak je lepo da se možete dopisivati sa prijateljima bez straha da će vaš dragi pročitati. Uostalom, uvek možete staviti da ste u vezi ili izbaciti sliku i na taj način se zaštititi od eventualnih dosadnih ponuda.

 

Šifra je privatna stvar

 

Šifra od mejla ili društvenih mreža je samo vaša stvar i ne treba tu privatnost deliti ni sa kim, a najmanje sa dečkom. Danas ste zaljubljeni, a sutra - ko zna. Ukoliko podelite šifru svom dečku, kad-tad će doći u iskušenje da proveri šta radite na Fejsbuku i može doći do nesuglasica i zbog najmanje sitnice.

 

"Like" je samo "like"

 

Optužiti dečka za prevaru zbog toga što mu je neka devojka lajkovala sliku ili on njoj zvuči glupo, ali to se sve češće događa.


Pre nego što krenete sa teorijama zavere, razmislite – da li znači da i vi varate dečka sa svakim tipom koji vam je nešto lajkovao ili obrnuto. Svako ima pravo da mu se određena osoba dopadne. Da li će nešto više biti od lajkovanja i komentara zavisi od obe osobe, ne samo od jedne strane!


Napomena: Fejbuk treba da služi kao razonoda, a ne način života. Ne iznosite sve detalje, slike i video snimke jer ipak je u pitanju globalan društvena mreža i podaci mogu biti iskorišćeni na razne nepoželjne načine.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke


5 poruka koje NIKADA ne bi trebalo da mu pošalješ

 

SUDBINSKI POVEZANI: 6 parova koje niko ne može da razdvoji

 

4 stvari koje ne smete da radite u vezi (ako želiš da ga zadržite)

 

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

 

foto: Shutterstock

 

Inicijalizacija u toku...