icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Glossy intervju

PEVAČICA OTKRIVA MALO POZNATE DETALJE IZ SVOG ŽIVOTA: Ljubavna priča Olje Karleuše počela je na potpuno NEOČEKIVAN način, a evo kako je svoje venčanje spremila za samo SEDAM DANA!

Podeli:

  • 34

Poznata pevačica u intervjuu za Glossy priča o svojim novim projektima, uzbudljivom venčanju, emotivnim stranama, sinu Pavlu, ali i o svojoj drugoj velikoj ljubavi – pravu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pre nekoliko meseci snimili ste novi singl „Emotivna eksplozivna“. Kako ste zadovoljni ovom pesmom?

 

”Emotivna eksplozivna” je pesma koja u samom naslovu opisuje mene u dve reči. Doduše, mislim da opisuje svaku ženu, pošto svaka od nas u sebi ima i jagnje i vuka u zavisnosti od toga šta ljudi izazovu kod nas. Nakon te pesme izašao je i moj duet “Nisu važne godine”. Po mom mišljenju to je takođe pesma koja ima dobru temu.

 

Koja bi po vašem mišljenju bila idealna razlika u godinama između partnera?

 

Sreću čovek može da pronađe i sa ljudima koji su dosta mlađi ili stariji.

U kojim stvarima je Olja emotivna, a u kojim eksplozivna?

Nisam osoba koja lako ispoljava svoje emocije, moju emotivnost i eksplozivnost najjčešće osete moji bližnji. Oni bi možda i rekli nešto o mojoj eksplozivnosti, kada se iste ne bi bojali. Šalim se naravno. Ma kakav je to čovek koji ne zna i da zaplače i da se izviče?

 

Koliko puta ste u životu “bisere u blato bacili”?

 

Sve bisere ovog sveta bih bacila zarad emocija, mira i sloge. Kada je matematika prisutna u životu, sve lepote koje materijalno nisu opipljive su nedostižne...

 

U kojim situacijama stavljate sve karte srca na sto?

 

Karte svoga srca stavljam na sto u retkim trenucima, a kada ih stavim predajem se u potpunosti. Bilo da je u pitanju prijateljski, emotivni ili bilo koji drugi odnos, mnogo vode treba da proteče da bih stekla poverenje u nekoga, a kada to isto poverenje steknem, mojoj predanosti nema kraja.

 

foto: Dragana Udovičić

Pretprošle godine ste imali divno iznenađenje od supruga - venčanje. Koliki je izazov bio da spremite sve za sedam dana?

 

U tome i jeste lepota toga čina, što se sve odigralo tako brzo, a bilo je čarobno. Bio je to zaista divan dan, dan za pamćenje u kom smo svi učestvovali - sin, suprug i ja.

 

Za vaš prvi susret sa suprugom Predragom se vezuje jedna zanimljiva priča. Možete li nam je ukratko ispričati?

 

Naš prvi susret odigrao se na ulici. Zabavljali smo se ukupno mesec i po dana, a za to vreme ja sam 15 dana bila odsutna i odmah smo započeli zajednički život, koji traje punih 15 godina.

 

Čime vas suprug iznova osvaja?

 

Iskreno, smučile su mi se priče javnih ličnosti koje konstantno pričaju o bajkovitom braku i životu, a onda se ta priča završi rečenicom “ne gledamo više život istim očima”. U našem braku je sve isto kao i kod drugih ljudi, ima tu dosta meda i dosta soli, ali ako je ljubav iznad nas sve čovek može da prebrodi i okrene u korist svoje porodice.

 

foto: Dragan Kadić

Sin Pavle vam je centar sveta. Za koje stvari ste strogi prema njemu, a u kojim mu odmah popustite?

 

Stroga sam majka! Puno dajem, ali i puno tražim. Kao i sve majke, ja sam učiteljica, doktorka, sudija, policajac, organizator žurki, bukvalno sve, ali tražim rezultate. Pavle nije dete koje zahteva ispunjavanje nekih velikih želja, za njega je trenutak kada organizujem da mu dođe drustvo jedan od najlepših, i to mu je najlepše zadovoljstvo, a ja mu to zadovoljstvo omogućavam svaki dan.

 

Studirali ste pravo. Šta je to što vas je toliko zainteresovalo u toj oblasti?

 

Pravo je pored muzike moja druga ljubav, tek ću se u tom pravcu pokazati.

 

Da li je lakše biti pevačica ili pravnik i ko je u boljoj poziciji sa vaše tačke gledišta?

 

Na ovo pitanje mogu da odgovorim za desetak godina, kada suštinski upoznam taj posao isto kao što sam upoznala i posao pevače.

 

Šta biste sve učinili zarad popularnosti?

 

Zarad popularnosti bih mogla da uradim samo ono što ne bi štetilo Olji Karleuši kao normalnoj osobi.

 

Kako gledate na današnji položaj žena u društvu kada se od njih očekuje da budu “super žene“ (majke, domaćice, supruge, žene s karijerom) i da li smatrate da ste uspešni na svim navedenim poljima?

 

Položaj žene u našem društvu nije baš na zavidnom nivou. Od žene se zaista očekuje sve, odnosno podrazumeva se. Najmanje cenjen i najlošije - tačnije nikako plaćen posao je posao domaćice, a da ne pričam o tome da kada se sve žene vrate sa posla čeka ih posao u kući. Ali, dovoljno smo jake da možemo sve, samo je bitno da nikada ne zapostavimo samu sebe. Da li sam uspšna na svim poljima? Uvek neka strana mora da trpi.

 

Koliko se razlikujete ispred kamere u odnosu na trenutke kada ste iza nje?

 

Kamera je to čudno oko, koje u nama stvara potrebu da se dopadnemo ljudima, pa nekada u toj potrebi izazovemo suprotan efekat. Za 17 godina bavljenja ovim poslom, navikla sam da rušim predrasude o sebi koje je napravila ta ista kamera.

 

Šta vas najviše ispunjava u životu?

 

Najviše me ispunjava saznanje da smo živi, zdravi i složni. Sa takvom osnovom sve drugo je lako dostižno.

 

Koji su vaši planovi za tekuću godinu?

 

Kažu ljudi: “pravi planove da ti se Bog smeje“. Postoje moje želje za 2019, a to su nova pesma, dosta posla i radost u kući, tome ću da težim.

 

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...