icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

NEPOZNATI DETALJI O NJOJ

OVIM POSLOVIMA SE BAVILA SA 16 GODINA, A SAD... Sanja Kužet otkrila u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda"

Podeli:

Sanja je ispričala i kako se snalazi u uslovima policijskog časa i kako provodi vreme s decom, a zatim otkrila i o čemu se dopisuje sa članovima žirija "Zvezde Granda", kao i to da jedva čeka, kao i svi, da se vrati na posao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Kužet 1. maj provešće sa suprugom i sinovima u kući, ali popularnu voditeljku emisije "Zvezde Granda" to nije sprečilo da u intervjuu za Kurir podeli iskustva svojih ranijih uranaka.

 

Kako ste ranije proslavljali Praznik rada?

 

"Način proslave Prvog maja najpre je zavisio od mojih godina i životne faze. Sećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izveštaja sa najpopularnijeg mesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvek sam s ljudima koji me čine srećnom."

 

Po čemu pamtite uranak iz mlađih dana?

 

"Uvek sam imala osećaj ushićenosti i besprekorne organizacije da se nešto ne zaboravi. Pamtim i po konstantnom praćenju vremenske prognoze jer pljusak može sve da pokvari!"

 

Da li ste nekad probali da radite neki teži fizički posao?

 

"Evo pokušavam da se setim i pitam se kako je moguće da nisam?! Verovatno sam asistirala (smeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavesa i te kako umori."

 

 

Da li ste pre nego što ste se zaposlili na televiziji radili nešto drugo?

 

"Jesam. Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv."

 

Šta radite tokom policijskog časa, uspevate li s decom da organizujete dan u kući?

 

"Kao i mnogi roditelji, dovijamo se. S obzirom na uzrast dece od tri i 11 godina, radimo sve. Samo kažite šta treba (smeh). Šalu na stranu, stvarno je tako, dečaci imaju previše energije, tako da je akcenat na sportu, vežbama, akciji u kućnim uslovima. Tu su i brojne edukativne aktivacije, dok se stariji brat bavi školom."

 

Da li ste se uželeli posla ili vam prija ovaj period prinudnog odmora s porodicom?

 

"Uželela sam se posla, kolega, prijatelja, slobode kretanja, organizovanja svog vremena, svega. Mame najviše! Bez obzira na to što je odmor prinudan, sa sigurnošću tvrdim da je imao svoje prednosti. Stali smo globalno, razmišljali više nego ikada i nadam se da smo doneli prave zaključke."

 

 

Da li ste s nekim iz žirija u kontaktu tokom pauze?

 

"Sa svima! Marija Šerifović je kreirala ZG grupu u kojoj postavljamo najrazličitije sadržaje. Ukrstili smo privatne i poslovne živote, smejemo se, ali isto tako pružimo podršku jedni drugima u ovim vanrednim okolnostima."

 

Hoće li žiri biti još žustriji posle odmaranja?

 

"S njima se nikad ne zna (smeh). Najvažnija je dobra energija, a mi je imamo na pretek. Ma, samo da se sastavimo."

 

 

Inicijalizacija u toku...