icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

"šta da se radi, svi lažemo..."

SKOČILA I RASPLAKALA SE KADA JE SAZNALA ISTINU: Bivši dečko Sanje Vučić priznao kako ju je DUGO LAGAO

Podeli:

Nikola Đorđević, biši dečko članice gurpe "Hurricane", Sanje Vučić, ispričao je priču o tome kako je lagao pevačicu, a kada je saznala istinu, rasplakala se

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kada su se upoznali, Nikola je imao 20 godina, a Sanja 27, pa je on slagao pevačicu da su isto godište. Ona je saznala koje je on godište kada ih je zaustavila policija, pa su prilikom provera njegov JMBG pročitali naglas.

 

Kada sam ja nju upoznao, sa 20 godina, kažem da sam '93, ona kaže: "Stvarno? Ja sam '93". Rekao sam joj: "Ma nemoj da lažeš, izgledaš mlađe", ona: "I ti izgledaš mlađe"... ― počeo je priču Nikola.

 

To nisam smatrao ozbiljno i to je trajalo i trajalo, celo društvo se okrene i govori da sam '93. Sve hoću da joj kažem, a ne znam kako da joj kažem, ona se već tada zaljubila ― rekao je fitnes instruktor.

 

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

 

Dolazi moj najbolji drug, nije bio u Srbiji, dam mu telefon i napišem "Ja sam '93", on pogleda i kaže: "Ja sam '93", ona ne provali, jer nije slušala priču ― rekao je on

 

― Posle nas zaustavi policija i uzme nam lične karte i krenu da čitaju JMBG, ona skoči sa motora: "Daj tu ličnu kartu ovamo". Uzme onu ličnu kartu, pogleda, poče da plače, plače kao kiša ― ispričao je Nikola.

 

Policajci pitaju "Šta je bilo", rekoh: "Ništa", oni neće da nas puste dok ne kažemo, pitaju me jesam je lagao za godine... Šta da se radi, svi mi lažemo za godine ― rekao je on.

 

 

Inicijalizacija u toku...