icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Mini Donald

Više ne nosi trenerke, već ODELA I KRAVATE: Upoznajte Barona, najmlađeg SINA Melanije i Donalda Trampa! (FOTO)

Podeli:

  • 35

Dvanaestogodišnji sin Melanije i Donalda Trampa od kada se preselio u Vašington, postao je prvi dečak koji ima čast da šeta dvoranama Bele kuće, prvi put nakon skoro 60 godina...

 

Nega kože kavijarom?

foto: Profimedia

Njegova majka Melanija rekla je tada na televiziji kako je Baronu, nakon večernjeg kupanja, premazala celo telo hidratantnom kremom iz sopstvene linije proizvoda, u koju je dodan kavijar.

Miriše vrlo, vrlo sveže. Namazala sam ga celog od glave do pete i svidelo mu se", rekla je.

Nažalost linija za njegu kože "Caviar Complex C6", koju je Melanija pompozno lansirala na tržište, ubrzo je s njega i nestala jer prodaja nije išla najbolje.

To što Baron obožava da nosi odela i uživa u mirisu hidratantne kreme sa kavijarom iznenadilo bi svakog osim naravno njegove majke koja ga zove "mali Donald" ili "mini Donald".

On je vrlo oštrouman, vrlo poseban, pametan dečko. Nezavisan je, samouveren i tačno zna šta želi. Ponekad ga zovem mali Donald. Iako je mešavina mene i supruga u izgledu, ali karakter mu je poput Donaldovog, pa ga zato i tako zovem. Kada je imao pet godina hteo je da bude poput tate - biznismen i golfer. Voli nešto da gradi, a zatim to sruši i onda opet gradi nešto drugo. Vrlo je precizan u crtanju. Često putujemo i fotografski pamti sve što vidi. Ponekad bi nakon putovanja izgradio neku građevinu koju je video ili pak neku koju je sam smislio", opisala je Melanija svog sina jedinca, a to što ga je nazvala "mini Donald" zvučalo je i kao strelica upućena Donaldovom starijem sinu Donaldu Džunioru iz prethodnog braka.

foto: Profimedia

U septembru 2015. godine intervju za jedan magazin Donald i Melanija tvrdili su da nisu imali nikakvu dadilju koja je pomagala u brizi oko Barona.

Volim da imam sve pod kontrolom kad je Baron u pitanju. Mislim da je to jako važno za jednog devetogodišnjaka", rekla je tada Melanija.

Nekoliko dana kasnije Donald Tramp je pak drugim novinama izjavio da zapravo postoji jedna "mlada žena" koja čuva Barona. Ipak i danas opisuje Melaniju kao neverovatno posvećenu i brižnu majku, a da je to tako potvrđuju i mnogi učitelji iz škole koji kažu da Melanija često dolazi po svog sina.

Isti izvor navodi da se Melanija ne oslanja na dadilje u odgajanju svog deteta, pa nikom nije previše jasno na što Tramp misli kad kaže da postoji "mlada žena". U istom razgovoru za jedan porodičan magazin, Melanija je za svog supruga rekla:

Meni je važnije ono što on radi za mene. Važno je dobro upoznati osobu s kojom živiš. A oboje znamo naše uloge. Ne bih želela da on menja pelene ili da uspavljuje Barona jer ja uživam u svakom minutu dok to radim. Ali to ne znači da Donald nije pažljiv otac na neki svoj način."

Melanija je takođe priznala da Baron obožava da igra golf i uživa u zajedničkim večerama i porodičnom druženju u "Mar-a-Lago" na Floridi, gde imaju kuću za odmor. Neki su komentirali da golf i večera više zvuče kao uspešno potpisivanje poslovnog ugovora nego kao ljubav između oca i sina.

Osim što mu je uzor otac, Baron je očigledno nasledio i dosta od majke. Prema razgovoru u "GQ"-u Melanija je otkrila da Baron tečno govori slovenski. Zapravo da razgovara na tom jeziku sa njenim roditeljima koji žive u susedstvu Trampovog tornja.

Doduše Melanija je jednom izjavila da je Baron progovorio francuski još sa tri godine, ali je dve godine kasnije rekla da ipak odlično govori dva jezika - slovenski i engleski, ali nije rekla šta je sa francuskim.

foto: Profimedia

Možda ga nije spomenula jer ga još ne govori tečno. Ujedno je ispričala da Baron u Tramp tornju ima jedan celi svoj sprat na čijim zidovima su iscrtani helikopteri i avioni.

Nije problem ni ako sam želi po zidovima nešto da nacrta jer se to lako preboji svežom bojom", rekla je njegova majka.

Naravno uz takve navike, nije ni čudo što nisu sa Baronom žurili u Belu kuću, gde verovatno nema sopstveno krilo, ali mu uprkos tome nije pao životni standard. Kako su saznali mediji, Bela kuća ima 100 zaposlenih koji tačno znaju sve što voli svaki član Trampove porodice, od hrane, užine, pa sve do ličnih stvari. Sve te sitnice čuvaju se negde u nekom frižideru ili špajzu i čekaju trenutak kada će se doneti pred naručitelja.

 

Dan sa Ivankom Tramp: Ovako živi najstarija ćerka i desna ruka američkog predsednika (FOTO)


Saznalo se tako da je Baron dobio sa useljenjem i novog kućnog ljubimca, omiljenog psa Patona koji se uselio u novi dom isto kada i Baron. Pas je trebalo da posluži kao sredstvo ukoliko Barona uhvati nostalgija za starim domom, pa je novi mali prijatelj trebalo da bude tu da ga uteši.

U razgovoru za jednu televiziju 2016. godine, Melanija je rekla da se nada da će uspeti Barona da zaštititi od javnosti što je više moguće.

Detinjstvo treba da je što više normalno i želim da uživa u svojoj školi i sportovima. Odličan je atletičar i on mi je najvažniji."

Iako su se od tada preselili u Vašington, verovatno se njeno mišljenje nije puno promenilo... Samo nekoliko nedelja pre nego što su se Melanija i Baron preselili u Vašington, prva dama je izjavila da je njena porodica odlučila gde će Baron nastaviti školovanje.

Izbor je pao na biskupsku školu "St. Andrew's Episcopal School u Potomacu", u kojoj godina školovanja košta oko 40.000 dolara. Osim prestižnog ugleda škole - može se reći da skoro svi koji ovde maturiraju nastavljaju visoko obrazovanje jer "St. Andrew's" ima biblioteku na dva sprata sa više od 14.000 knjiga.

Osim toga tu su i dve biblioteke sa audiovizualnim učionicama i višenamenska dvorana za pozorište, zbor ili ručak koji ima i pozornicu, lajt šou i profesionalni razglas. Tu su i dva studija likovnih umetnosti, peći za keramičku obradu, dva košarkaška igrališta u punoj veličini, teretanu, plesni studio i dva profesionalna terena za softbol i fudbal.

Inicijalizacija u toku...