icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ne zanima je šta misle o njoj

Bebi Dol iskreno o svom životu iza zatvorenih vrata: Ja NISAM normalna i obična osoba!

Podeli:

Jedna od najpopularnijih žena sa muzičke scene koja se oprobala i u rijaliti programima, Bebi Dol smatra da uopšte ne razmišlja kao obični ljudi i da joj je normalno ono što mnogima nije.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Takođe, ona ističe da je jedna od onih koje ne mare mnogo za to šta će svet da kaže, za razliku od većine.

 

- Ja sam čudna osoba, nisam normalna i obična. Ne mislim da sam luda i da imam psihičke probleme, ali priznajem da ne razmišljam kao obični ljudi. Meni je normalno nešto što većini nije, tačnije dok većina brine šta će svet reći meni apsolutno ne zanima kako neko komentariše moje postupke. U ovim godinama i sa ovim iskustvom iz koloseka me izbaci samo ljudska pakost i zloba - izjavila je Bebi.

 

Kako karakterno, tako i stilski, uvek se izdvajala u grupi.

 

- Na sceni sam ekscentrična, što kažu vamp, a privatno izgledam ofucano, u farmerkama, majici koja izgleda kao da nemam šta da obučem. Volim da nosim i kačketiće. U ovom periodu života želim da odmaram na livadi ispod smokve i da pišem dnevnik sećanja. Da li mi za to treba specijalna garderoba?!

 

foto: Mića Jović

Šta slava sa sobom nosi Bebi Dol veoma dobro zna. Iz tog razloga, pevačica vodi računa da vrlo vidno poštuje neka pravila.

 

- Kao javna ličnost koju već 25 godina poznaju i prepoznaju ljudi, imam odgovornost i svest o tome da sam pod lupom. Ne bih volela da bilo kojoj deci budem loš primer i da činim stvari koje su neprimerene. Tako ulicu uvek prelazim na pešačkom prelazu, kao na primer što ne čačkam nos i ne pljujem po ulici. Držim se maksime da činim dobre stvari i da će mi se tako i vraćati. Možda ne odmah, ali na širem planu sigurno hoće.

 

Na novac gleda kao na nešto što dođe i prođe.

 

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno - rekla je Bebi Dol.

 

 

Inicijalizacija u toku...